2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Sziasztok❤️
Mindenkivel minden rendben?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!!
Tünde és Bencus
Sziasztok,mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!!
Jó készülődést mamák,babák,papák!!
Hi,minden megvan már csak pulykánk nincs még:((
Remélem kapunk reggel Kecskeméten!
Sziasztok sziasztok:)
Nálunk a kiriajándék chuggington pálya és sok chuggington vonat a már meglévő sok mellé!Illetve egy buzz és woody a toy storyból,meg talán még valamilyen verda ha találok olyat ami még nincs meg.Ezek a legkedvesebbek már egy fél éve neki.
Már vagy 3 hónapja meg kellett írni a Jézuskának a levelet!:)
Ovival ki hogy áll?
Beszoktatok már?
Abba van amibe viszem,amit rá adok.harisnya meg vékony nadrág.A csoportba még napközben is előszeretettel szellőztetnek.Ezek a népek itt nem fázósak.Sőt imádják a hideget.Én ezt nem értem.A gyerekek sincsenek felöltöztetve rendesen.
Viszont az orrukból folyik a zöld takony úgy,hogy senki nincs aki letörölné,akár rá is száradhat :((
Még betegen is hordják,mert itt nincs táppénz a szülőknek.A gyermek orvos nem irhatja ki a szülőt táppénzre,jó mi?
A szabadsága megy rá.örület ez az ország.
Noel szinte semmivel nem akar játszani,nem köti le semmi.Mindent megveszek neki,lehet ez is a baj.Babaházat akart megvettem magyarba tízenvalamennyiért.....nem is játszik vele,csak az elején érdekelte.A darut is csak kipróbálta.
Mostanság könyvekkel van el,meg kártyákkal (fekete péter).
Fogalmunk sincs mit vehetnék még neki.
Már van egy kazettás magnó 2 mikrofonnal,mivel szeret énekelni meg táncolni.A baj,hogy kazetta is kéne bele.1 van itthon,még az én kiskorim.De majd anyummal küldetek ki.
Tudnátok ajánlani kazettákat?? Valami jó kis gyermek számokkal :)) Köszi.
Van egy hatalmas kukás autó, meg egy tűzoltó autó (ami vizet spriccel),vettem még playmobil figurákat,meg a fa vasút szetthez kiegészítőket (híd,állomás,stb).
Pöttyi játékot,de azt mikulásra kapja.
Tudom,hogy ezekkel sem fog játszani sajnos.
Anyósnak meg anyámnak könyveket mondtam,azt itt nem tudom megvenni.
Örülök,hogy Hubust is érdekli a lányos dolgok,mint pl. a babakocsi, Nem csak Noelt.
Most már azért azt is hanyagolja nagy örömömre :))
Ez a téma ismerős még a böliből, Én sokat harcoltam érte, és Hubusnak cserélték akár koszos lett akár nem, mert a többinek csak akkor ha már nagyon koszosnak találták.
Főleg most a hideg időben hülyeség hiszen kint jobban fel vannak öltözve, de gondolom azért nem meleg naciban vannak bent a csoportban.
Köszi csajok!
Nálunk is ez megy.
Harisnya, vastag naci, trikó póló, kardigán, téli kabát, kesztyű, sál, sapi, bakancs.
Oviban meg a harisnyára egy rövid nacit adok abban van. Amikor kimennek overált adnak rá, amit minden nap haza hozok kicsit szárítani, vagy éppen kimosni. Sajna a pofiját, száját nem engedi kenni a hideg miatt pedig szükség lenne rá.
Kariajándék?
Mi a tavalyi Thomas szetthez veszünk idén egy szellem vasút szettet, nagyon tetszik neki, így a kettőből tud majd építeni különböző alakú pályákat. Meg kirakót kap verdásat, meg fakocka kirakót is. Állatos könyvet, kis verdás autót. Darut amilyet asszem Kittyséknél láttam, ezt már tavaly megvettük be is csomagoltuk csak korainak találtuk, így elraktuk.:)
Ja és babakocsit, bölcsiben sokat toligálta meg most az oviban is van babasarok, szeret ott bíbelődni.
Puszika anyákok, és kiskölkök!:)
Reggel induláskor:harisnya, overál vagy vastag bélelt farmer, csizmi, kabát, sapka, sál, kesztyű.
Az oviban marad a harisnya szoknyával kombinálva, meg poló.
Hello.
Szintugy ......harisnya,vállasing,hosszú újjú poló,pulóver,farmer,overál,bakancs.Ha nincs túl hideg overál helyett bélelt nadrág.
Nálunk az oviba farmerba vannak,itt nem szokás átöltöztetni a gyerekeket.Abba vannak amibe mennek.Örület nem ??
Sőt még alváskor sem igen veszik le róluk.
Harisnya,trikó,hosszúujjú felső v. garbó,meleg pulcsi,farmer v.bársonynaci,félcipő v. bakancs.Sapi,meleg kabát, kesztyű,
Oviban egy vékony felső nadrág v. szoknya.
Egyébként mindenkinek szép napot!!
Halihó! :)
Mibe viszitek oviba a gyerkőcöket most ebben a (0-7fokban)És az oviban miben van?
Tudom uncsi kérdés, de azért gyertek.:)))
Szia!
Én Cebion 2x multit adok Árminnak és Béres Aktival Kid tablettát.
Sziasztok, Bencének és Noelnek gyors gyógyulást!
Zorát már ovi előtt elérte :(, ráadásul Ő nagyon lázas olyankor.
Adtok Nekik valamilyen vitamint?
köszi:)nektek is.
az jó,h étvágya viszont van/zabál szó szerint/pedig nem nagy étkű.
Bizony ez lesz sajnos.
Noel már ma sem ment.Pedig a nyáron semmi betegség nem érte el.Nekünk a bölcsi is végig beteges volt.
sziasztok!!!
De jó,végre egy kis mozgás...
Micsit is 5 évesnek nézték pedig az csak túlzás,pedig nagy tényleg 103 cm és 15,5kg
Mi vegyes csoportban vagyunk,de inkább kicsink látszik,alig van nagycsoportos.
Mindenkinek sok sikert..
Szerencsére rendes óvo és dajka néni van.
Meguntam az óviba járást.Ma már nagyon hiányzik Bence.Ma csak beadtam és már jöttem is ki.Szegény meg mondta,h még maradjak,de ahogy ott volt a kisbarátja Gellért már nem is érdekelte,h ott marad:))