Tökölön lakunk.Igen,én fiam már 11 hónaposan szaladt.Most már egyre többet beszél szerencsére.Még így is majdnem 3 év lesz a korkülönbség köztük.Inkább most,mert később már nem együtt nőnek fel.Bátorítalak,hogy vágjatok bele.
Szia! az én kislányom máj. 16-án született:) Hú de 'bátor' vagy, hogy már úton van a tesó. Én még nagyon nem vagyok felkészűlve rá,engem nagyon leköt a kislányom.nálunk Zitám már folyékonyan,érthetően, tisztán beszél. DE, csak 15 hónapos korában indúlt el. van aki a beszédben, van aki a mozgásban volt ügyesebb... merre laktok??
Én kisfiam is 2007 májusi.17-én született!Látom,hármotok közül ketten ugyanannyi idősek vagytok,mint én.
Az én kisfiam is eléggé dacos,ő verekedni szokott.És azt csinálja,amit nem szabad!
Szerencsére januárra meglesz a kistesó,legalább el lesz foglalva vele!A ti gyerkőcötök beszél már?Mert az enyém inkább a szavak felét mondja csak.Talán most kezd többet beszélni.
Hello. Bocs, hogy csak most válaszolok, de nyaralunk a nagymamánál,és nem nagyon van időm gép elé űlni:) Mi Győrben lakunk,de a nagymama Kisvárdán(350km). a kislányomat Zitának hívják. Ti benne vagytok a dac korszakban??? mert mi nagyon..... :)
Az én kislányom is 2007 májusában született, de még csak most regisztráltam az oldalon.Mi is betöltöttük a két évet.Nagyon szalad az idő nem?Nemrég még örültünk hogy át tud fordulni egyik oldaláról a másikra, most meg örülünk ha utól tudjuk érni, ha elszalad!