2013 az átváltozás éve!Harcoljunk együtt a bomba alakért:) (beszélgetés)
most értem haza.. persze mire haza érek éhes vagyok mint egy farkas.. leves ma nincs igy gyorsan megittam 1L vizet, most már jobban vagyok..:)
..én vitaminozok, ásványozom, meg ételkiegészitözöm.. amit szedek.. B komplett, E, jod, magnézium kálcium D3,vasat, Omega3, de csak kura szerüen.. ha elfogy akkor egy félévmülva megismétlem.. ha kell.. de minden télen..:)
a DM-ben veszem.. nagyon jó minöségi és olcsobb mint a gyógyszertári..
:)
:) tegnap elmaradtam.. havazik, meghavazok..
én már nem számolom.. érzésböl eszem.. meg valahogy megérzem kevés vagy sok-e a kaloria benne..
én már fogytam csak nem tudom mennyit mert nincs meg a mérlegem.. majd ha szaunába megyek megmérem magam ott atompontos..
nekem 25%-os zsir feleslegem van.. szerencsér egyenletesen.. igy nem kinos teher...:)
szedjél vitaminokat akkor jobban fogod birni.. B vitaminkompesz jóhatással van az idegrendszerre..
:)
..remélem ma már jobban érzed magad..
..cukormentes gyümölcsrizst ettem, amit házilag kreáltam.. igy az édesség mára kilöve..:)
jajj most még nem annyira szép mert egy kicsit foltos.. de a következö hajfestésnél már szerintem tuti lesz.. de még mindig nem egészen világos..
nem is tudom lehet azért csak maradok a sötét szökénél majd meglátom..
nem mert ovatosan csináljuk lassan és fokozatosan..
olyan éhes vagyok most..:( de nem.. ma már nem...
most annyira átváltozos idöszakomba vagyok hogy szökitettem a hajam.. sötétbarnáról.. ép ma lettem sötét szöke ha igy haladunk nyárra szép szöke hajam lesz ismét..
10 éve barna vagyok..:))
elötte szöke mert az a természetes hajszinem, csak nem aranyszöke hanem kesse...:DDD
jajj.. szegénykém..
kitartás és no para.. csak pozitivan a cél felé.! :)
szép jó reggelt..:) én mindig késöbb jövök.. ugy bereggeliztem és reggelent még egy kis édesség is belefér egy kokuszos csokis crosont már benyomtam egy bögre kakaóval.. :)
..ebédre nem tudom, majd rendelnem kell valamit.. de az olyan egyhangu és már minden menüt kiproszáltam.. ma gyümölcsözöm azt kivánom most..:)
ha édességet kivánsz, akkor inkább reggel, annyi energia kell, én jól birom, engem nem zavar be, ha mértékkel eszem..
..amellé sportolni is kell.. vagy..?
anyukám házi pizzájának nehéz volt nemet mondani..:(
meg volt a a böjtkura..:)
..már megettem egy barna tonhalas kenyeret..:)
..akkor ma böjtölünk.. eddig még csak egy gyümölcs salit ettem.. meg teát -- ittam volna -- hujj.! de elfelejtettem inni még..:))
megyek is..
semmi gond.. ma pihengetek, lustálkodom..:)
jókat ettem.. holnaptól jöhet a böjt..
nem csinálok nagyügyet belöle.. ma ennek igy kell lennie..:)
..a nagy reggelivel együtt..
hol vagy.. már irtam.. kukkuk.. figyelsz rám..?!:))
..meg kellett feleznem a kinaim egy haverral.. igy már csak fél kaloria..:))
..igy már én sem..