2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni Valaki a közigazgatási alapvizsgával kapcsolatban? Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem nagyon nehéz. Kettő hónap alatt olvastam el a tankönyvet is, sokszor azt sem értettem mit olvasok? Tudom hiába csinálom a teszteket, sok helyen olvasom, hogy a könyvet kell bemagolni! Nagyon félek, hogy nem tudom megcsinálni! Aki volt már alapvizsgán elmondaná, h melyik modult kellene jobban megtanulni,amiből több kérdés volt?
Nagyon köszönöm Bárkinek is a segítséget!
Üdvözlet!
Szeretnék kérni vizsgakérdéseket, előre is köszönöm a segítségeteket!
csicsorm@gmail.com
Köszi!!
Sziasztok!
Két hét múlva alapvizsgázom, küldenétek nekem vizsgakérdéseket?
Köszönöm szépen!!
petranagy36@gmail.com
Sziasztok!
Amennyiben valakinek vannak elerheto teszt kerdesei, ugy az legyen szives megkuldeni az acdanh@gamail.com-ra. Koszonom szepen a segitseget elore is!
Szia!
Nincs véletlen meg a teszt sorod közig alapvizsgából nagyon megköszönném a segítségedet!
ibolyabere@gmail.com címre várom a teszt kérdéseket ha van !!
Köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék közigazgatási alapvizsga kérdéseket kérni akinek van !
Előre is köszönöm !
ibolyabere@gmail.com címre
Szia!
Én is szeretnék kérni vizsga kérdéseket ha lehetséges.
Előre is köszönöm !
ibolyabere@gmail.com címre
Alapvizsga teszt kérdéseket szívesen várok a ducjuc2@gmail.com email címre, ha többet kapok, továbbítom....Üdv
ducjuc2@gmail.com
Sziasztok!
Márciusban én is vizsgázok, és szeretnék kérni teszteket, ígérem én is küldök ha levizsgázok..,..
illetve ha tudtok segítséget szívesen veszem....
Sziasztok!
Március 17-én megyek közigazgatási alapvizsgára.
Örömmel venném, ha küldenétek nekem tesztkérdéseket.
Köszönöm.
hamvayne@gmail.com
Sziasztok! Most márciusba vizsgázok. ha lenne valakinek tesztkérdései szívesen fogadnám. nagy segítség lenne.
előre is köszönöm.
bondoranna88@gmail.com
Sziasztok,én is decemberben vizsgázok ügykezelői alapból,ha esetleg van valakinek tesztsor vagy valami segítség szívesen elfogadom.
Remélem nem csak olvassátok hanem aki tud tényleg segít,annyit csalódtam már.
krizsiedit@hotmail.com privibe.köszönöm.
Sziasztok!
Decemberben alapvizsgázom újra. Segítségeteket szeretném kérni. A próbatesztből és a felkészítő konzultációs tesztekből nem volt kérdés. Szinte csak jogi kérdéseket kaptam. 2 ponttal csúsztam le. Ha valaki tudna tesztekkel segíteni azt megköszönném.
Előre is köszönöm
Szép napot mindenkinek! :)
tutiera@vipmail.hu
Sziasztok!
Hamarosan közigazgatuási alapvizsgázom. Ha tudna valaki teszteket küldeni, nagyon megköszönném.
csilla@internetx.h
Sziasztok!
Hamarosan vizsgázom, ha valaki kitudna segíteni tesztsorokkal illetve bármilyen anyaggal azt megköszönném.
A vizsgán van esély rá, hogy segítenek a vizsgáztatók?
farkascintia1@gmail.com
Sziasztok!
Én június 23-án tervezek átesni a vizsgán.
Nagy segítség volna, ha tudnátok kérdéseket, vagy tesztet küldeni számomra. Nagyon köszönöm a segítségeteket!
e-mail: nikolettvajo@gmail.com
Üdv, sziasztok!
Ha esetleg lenne valaki olyan kedves, hogy küld nekem néhány tesztsort, nagyon hálás lennék.
den89@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Sziasztok!
Nekem is jól jönne egy-két tesztsor. Ha van valakinek kérlek küldjetek!
stubimoni@gmail.com
Köszönöm
Sziasztok!
Április 21-én megyek én is, mint az előttem szóló, ha valakinek vannak tesztkérdései, esetleg megoldásokkal nagyon megköszönném én is!!!
Pár jó tanács is rámférne a tanulással kapcsolatban, azokat is szívesen fogadom :) eléggé parázok.
lillus0913@gmail.com
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Én március 21-én vizsgázom, és én is szeretnék tesztsorokkal gyakorolni. Ha valaki tudna nekem küldeni, az megköszönném. :) E-mail címem: tmelinda0728@gmail.com
Köszi előre is!
Sziasztok!
Március végén lesz a közigazgatási alapvizsgám. A probonon megcsináltam többször is a próbatesztet. De vajon elég, ha ezt gyakorlom? Ezek a kérdések lesznek a vizsgán is? Szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni azoktól a szerencsésektől akik már túl vannak a vizsgán. És akinek vannak tesztkérdései, nagyon megköszönném, ha elküldené nekem. Emailem: gigi.viktoria@gmail.com
Sziasztok!
Tesztsorokat szeretnék kérni, nagy segítség lenne!
E-mail:nikolh123@gmail.com
Köszönöm szépen, aki tud küldeni! :)
Sziasztok!
Kérhetek én is tesztsorokat? Nagy segítség lenne :)
E-mail cím: holdica@citromail.hu
Köszönöm szépen, aki tud küldeni. :)
Sziasztok!
Szeretnék tesztsort kérni, márc. 17-én 2. vizsga. Sikerülnie kell!
Ha valaki tud segítsen!
Nagyon köszönöm:
címem:bard.ilona@citromail.hu
További ajánlott fórumok:
- Közigazgatási alapvizsga 2011
- Közigazgatási alapvizsga 2021
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?
- A 2012. évi közigazgatási alapvizsga kérdéseit leírnátok?