2012 - Anyukák fogyikubja (beszélgetés)
SZiasztok!
én rákukkantok néha, de tényleg senki nem írt...
mióta rendelem ebédre az update-kaját, reggelire és vacsorára próbálok a kódok szerint étkezni, heti 1-2x fél órát tornázom, elindult a súlyom lassan, de biztosan lefelé :)
Rég írtatok?
Mi van veletek?
jaj jobbulást!
és gratulálok!
Sziasztok:)
Én előtte sem ettem dinasztikus adagokat,sőt..
Inkább a nasizás, csoki, chips, süti..
Azt tudtam hogy van egy kicsi epekövem, na ez tegnap óta úgy görcsöl hogy nem egyszer fakadtam sírva:( Lázas is voltam:(
Úgyhogy szerdán doki:( Addig csak kibírom, de nagyon rossz.
A mérlegünket elrontotta a kicsi fiam... Így nem tudom hogy állok,de azt mondják látszik a fogyás:D
Mi a férjemmel múlt hét óta rendelünk update-ebédeket, nekünk is nagy kiadás, de kipróbáljuk 1-2 hétig, hátha lesz eredménye
Nagyon ajánlották a teljes napi menüt is (reggeli. ebéd, uzsonna, vacsora), de arra sajna már nem vagyok hajlandó 1600-2500ft-ot kiadni naponta, pedig azzal sokan fogytak már. De az is igaz, én nem érném be reggelire egy joghurttal, pláne nem bírnám ki ebédig (ami min. 4 óra múlva van), aztán vacsoráig is csak egy joghurt, vagy hasonló és akkor a vacsora is csak 2 falatka.
Nekem ez kevés pedig nem vagyok egy nagy étkű, étteremben is általában kis adagot kérek...
mérlegünk még mindig nem jó, de centiket mértem tegnap, a csípőm pl 10cm-el kisebb :D
hú ez elég drasztikusan hangzik
illetve attól is függ, mennyire ettél másképp ezelőtt, én éhen halnék ennyivel :)
Mint eddig,semmi változás:)
Legalábbis eddig
Tudom sokat ellenzik hogy nem vacsorázik az ember.
De én úgy érzem nekem ez így fog menni csak.
Ja napokban rászoktam ebédre a Norbi féle ételekre, mármint nem rendelek(sajnos nem álok úgy anyagilag hanem recepteken néztem a weblapjáról:)
Valamint próbálok tornázgatni, picivel hosszúkat sétálni
Reggeli 2zsemle és zöldség
Ebéd:párolt zöldség valami husival vagy salátával.Vacsi nincs!Csak délután alma,vagy valami gyümölcs, ha éhes vagyok pufasztott rizs
ez így van
viszont nekem is az a problémám, hogy pl egy normális reggeli/ebéd után bizony nem tudok enni kb 2 óra múlva, egyáltalán nem vagyok éhes
ha "erőszakkal" ennék, úgy érzem, az pluszban rám rakódna
próbáltam már kevesebbet enni a 3 fő étkezés során, de ezt nehéz kivitelezni, nekem nem megy idő előtt abbahagyni az evést, mikor még kívánom az ételt (főleg ha az finom is :)
sziasztok, a fő probléma nem a fogyás, hanem a súlymegtartás, én itt buktam el, leadtam 18 kg ot de vissza is jött, 4 hónap alatt adtam le a 18 kg ot. és kb 1 év alatt visszakuszott. picit többet eszel már annyi.
sok sikert mindenkinek a súlymegtartáshoz.
üdv
ati
Szia!
Igen, először így kezdtem én is, de az életmódom miatt nekem sok az ötszöri étkezés. Vagyis inkább úgy mondom, hogy háromszori főétkezésem van és ha tudok még enni a tőétkezések között, akkor gyümölcsöt eszem általában. Nekem egyelőre bevált a napi háromszori étkezés. :)
Szia!
Bocsi, hogy beleszólok, de a napi 5-szöri étkezést jobbnak mondják az "okosok" :)
Többször, keveseket, így nem leszel nagyon éhes a következő étkezésnél és kevesebbet tudsz/fogsz majd enni...
Sok sikert neked is!
Sziasztok!
Én tavaly nyár óta váltottam életmódot. Az utolsó kilóktól a legnehezebb megszabadulni. Főleg nekem aki szeretem az ízeket és enni is. :) Hát gondolom nektek is betettek az ünnepek. Nem számolok kalóriákat viszont odafigyelek, hogy kevesebbet egyek és lehetőleg csak napi háromszor. Két napig tornázom, utána két nap pihenő. Igyekszem este 6 után már nem enni. Most újévtől jobban figyelek magamra. 1 évet adtam magamnak, hogy megszabaduljak a 8-10 kg feleslegemtől. Lassan megy, de ez így van rendjén. Türelmesnek kell lenni ami néha nagyon nehéz. Főleg ha szórakozik a mérleg! :)
sziasztok!
Én még nem tudok súlyt, régóta nincs elem a mérlegben :D
Illetve elem most már van, de a mérleg nincs még meg, ugyanis költöztünk, van, ami még dobozokban van.. :)
de lehet jobb is, hogy nem tudom, mi az állás...
Jövő hétre rendeltem update-ebédeket! Nem olcsó, de a férjemmel megbeszéltük, kipróbáljuk, ha nem jön be, úgyse rendelünk többet.
*ti hogy álltok?
Bocsi elírtam
Sziasztok csajok:)
Ma mértem magamat 71kg vagyok:)
1,én 75ről indultam:)
TE hogy álltok?
Köszi szépen, a nehezén már túl vagyok még jövőhéten van kettő, aztán egy angol és kész!
Idáig csak 100%-os voltam.
Megálltam a fogyásban. :( Szomorú vagyok, de nem is tudom mit akarok, hiszen ez is elég jó volt, hogy ennyi lement. Tegnap este egyet bűnöztem egy kis túró rudi lecsúszott este 7-kor, de tegnap tornáztam is. MA elkezdtem inni a szokásos teámat is. (aloe vera) Így a megfelelő folyadék bevitelem is meg lesz, hiszen sajnos én napi 5 dl folyadékkal mindig is el voltam. Nyáron ittam ha a kertbe dolgoztam 2 litert, de akkor nagyon meleg van.
Sajnos valahogy a folyadéktól gyerek korom óta hányingerem van, a szénsavast nem is bírom. Így marad a víz és még amit megiszom a tea, grapefruit és 100 % narancs. Jó persze ha nagyon szomjas az ember bármi jó, tudom.
A vacsikról viszont egész jól leszoktam, ki lehet bírni még akkor is ha a férjem mellettem jó ízűen pizzát eszeget!!! :))) Viszont sajnos egyre több a cigi, a kaja helyett! :(( Utálom azt is!