2011.júniusban Pécsen szülők (beszélgetés)
köszi talán javulok!
Tegnap este még 37,7 volt a hőm,de azt egy fél algopirinnel lerendeztem. Csak iszonyatosan fájt este,és éjjel a torkom,de most napközben az is jó.
Remélem már csak jobban leszek!
hosszadalmas történet,de lényegében azért,mert mesterségesen sikerült a bébi. (inszeminációnk volt)
Meg amúgy sem szívesen szülnék Baján!
Húúú, vigyázz magadra!!! Én már kihevertem egy tüdőgyulladást januárban, utána nem is engedett vissza a doki dolgozni az influenza járvány miatt...Inkább az egészség még ha kevesebb is a lóvé, mint gyógyszerezni magam. Elég jól be is voltam pánikolva az egésztől, persze csak a baba miatt.
Szerintem is menj haza és pihenj!
még dolgozom,de épp most készülődök haza,mert kissé szarul érzem magam. :(
Este+éjjel fáj a torkom,folyik az orrom. :(
Lázas szerencsére nem vagyok!
Szerintem a 26. hét az kb már jó. Én most 25 hetes vagyok. Tegnap megkérdeztem és elég 1-2 héttel előbb bejelentkezni a 4D-re...
Az én dokim a Schunk Erzsébet, területileg hozzá tartozom. Otthon vagy, vag dolgozol még?
csütörtökön töltöm a 21-et! :)
én 26.hét körülre tervezem a 4D-t,de majd meglátom hogy jön ki.
Dokim a Kovács Kálmán. Tied?
Hány hetes vagy most? Olyan 28 hetes kor körül ajánlják merthogy akkor már látszik az arcocskája, de még nem olyan nagy a baba, így belefér a képbe :)
Ki a dokid?
én szeretnék majd menni 4D-re,de nem tudom mikor.
Március 7-én megyek a dokimhoz,majd tőle megkérdezem!
köszi,mi jól vagyunk! :)
És ti?
Nekem meg június vége az időpontom (egyenlőre) úgyhogy nem valószínű,hogy találkozunk! :(
Szia!
Bár az időpontom május vége, de UH szerint átcsúszhatok a júniusra...úgyhogy csatlakozom hozzád. :)
Mesélj, hogy vagytok a babóval? :)
sziasztok!
Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni,akik 2011.júniusában fognak szülni Pécsen! :)
További ajánlott fórumok:
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?
- Elmennél júniusban Egyiptomba?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 2013 júniusban fog megszületni a babám, tud valaki szülésznőt ajánlatni a Sote II- n?
- 2011 májusban szülök (Bajcsyban)