2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Van köztetek valaki, aki a Szent Imrében fog szülni 23-a körül?
Sziasztok!
Latom Ti hamarabb klubba tomorultetek mint mi 1 eve, de a tablazatbol latom hogy mar megkezdodott a babaeso nalatok. Jo babazast, es nagy kalappal a meg nem babazoknak!
Hu, de jo nosztalgiazni. :) Mar 1 eve a mi klubbunkbol is megvoltak az elso babak.
Sziasztok!
Én jelentkeztem a klubba, de Tobea82 visszautasította a jelentkezésemet. Nem tudom milyen feltételnek kell megfelelni, én november végére várom első babámat, azt hittem ez a klub pont erről szól.
Sajnálom....
Sziasztok!
Bocs, hogy bepofátlankodok közétek, az októberi babavárók fórumon vagyok. Van egy eladó babahordozóm bázistalppal, mert kaptunk egy másikat. Ha valakit érdekel, priviben leírok róla minden infót! Árban megegyezünk!
Tobea82 a klub gazdája. Ő vmikor írta, hogy nyáron nem mindig lesz gép közelben, de amikor feljön, akkor mindig jelez a jelentkezők felé.
Kitartás! :)
Nem, csak jelentkeztem az zárt klubba :)
De ha kell, akkor írok :)
Köszi
Sziasztok! Én is nagyon ritkán jövök, azaz csak ritkán írok... Hogy tudok átmenni a zárt klubba, hogy továbbra is olvashassalak titeket és írhassak is?
Puszi minden kismamának!
Sziasztok!
Tegnap voltunk 4d-n. A legnagyobb csomagot választottuk, mert 16 helyett 12 ezerbe került, úgyhogy kaptunk nagy képet, kis képet, cd-t, dvd-t...és rögtön az elején kiderült, hogy kislányunk lesz ismét! :D
A Cleopátra Medical Centerben voltunk. Sajnos a buksija előtt volt a köldökzsinór, mai kissé bezavarta a képet, így nem olyan tiszta az arca, meg bele is bújt a méhlepénybe, így csak profilból láthattuk javarészt, de sebaj! Cuncis. :) Nevünk még nincsen, Natasa volt, de mostanra szerintem nem lesz működő képes, Petra is Lilinek készült. :) Jól vagytok?
Moonlight én csak pár korty kólát ittam és a szét tett lábaival kezdődött az uh! :)
Jaaa. Menjek valahova máshova?
Sziasztok!
Tudom, hogy ritkán jövök felétek, de jelen vagyok. És nem bírom ki, hogy ne írjak, mert boldog vagyok! :) 1 hét múlva megyünk 4d-re a második babóval ugye, remélem meg tudjuk, lány lesz-e vagy fiú, aztán tegnap felvettek levelező pénzügyre, amit csak 2012-ben kezdek majd ha minden jól megy...2 gyerek, 1 élettárs, 1 háztartás, 1 suli. :) Nagyon boldog vagyok, tökre örülök! Remélem mindenki jól van! :)