2010. őszi babaprojekt..ki tart velem? (beszélgetés)
Nekem is megjött sajna két nappal korábban, mint kellett volna. Pedig idáig mindig pontos volt. Tegnap olyan rosszul voltam, mint az első terhességemnél, így próbáltam egy tesztet, de negatív. Beszereztem néhány ovu tesztet, hátha az segít.
Azért továbbra is szorítok neked, hátha végre már jó hírt is fogok hallani végre.
Én is izgulok, hogy hogyan fogom megoldani két babával ha sikerül. Kicsit félek, hogy a kisfiam nem fogja jól fogadni, hogy nem körülötte forog majd a világ.
Lehet, hogy nektek pont így fog sikerülni, hogy nem foglalkoztok a dologgal és majd jön a következő Manócska magától. Azért gondolok rátok és szorítok, hátha mégis sikerül...
És köszönöm, hogy Te is nekem!
Olyan kár, hogy nem jó híreket írtok! Szeretném már olvasni, hogy két csík a teszten...meg ilyenek!
Azért gondolok továbbra is rátok és szorítok mindenkinek!
Sajnálom!:(
Mi augusztus vége óta próbálkozunk.. de eljön a mi időnk is egyszer. Remélem minél hamarabb!
Sziasztok!
Én sem vártam,de ma sajna megjött.Már 4 hónapja gyúrunk rajta,de semmi....
Sziasztok!
Nekem megjött végre:))) Sosem örültem még így neki szerintem:D
Valakinél valami fejlemény?
Nem biztos, hogy meg fog jönni, azt olvastam, hogy a késői beágyazódás lehet a menses előtt nap is. Azért még hátha...Szorítok.
Sajnálom a rokonodat, nagyon nehéz lehet ebben a helyzetben neki. Mindig elszomorít, hogy történhetnek ilyen rossz dolgok emberekkel.
Hát azt nem tudom hogy árthat-e ha most beoltatnád magad.. Szerintem nem.
Viszont ha babás leszek, én mindenképp beadatom magamnak. Másod unokatesóm felesége tavaly meghalt H1N1 miatt:(
Szerencsére a kislány életben maradt.
Sziasztok!
Nekem nem jött meg, viszont a tesztek negatívak. Lehet túlstresszeltem magam:)
Úgyhogy most várom hogy megjöjjön!
Úgy néz ki, hogy ebben a hónapban nem sikerült... Pedig hányingerem is volt, szédültem is, erre nem megjön? Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak...
Remélem Ti jobban álltok, mint én!
További ajánlott fórumok:
- 2010. július - Babaprojekt indul!
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Lakásban tartott macska vs. babaprojekt