2010 Májusi babák (beszélgetős fórum)
Zsuzsi Lotti mennyivel nagyobb mint Lara!!Tegnap beszeltuk apaval,h utolerte a tarsait Lara!!Hat ugy nez ki,hogy nem!!Meg csak ott tartunk,h utanozza amit mondok de azok is csak szavak!!Meg nem hiszem,h tobb 11kg nel!!
Igaz minden falatert konyorgni kell!!Elnezest valamit megnyomott a kicsikem es nincs ekezetem es nem tudom visszaalitani!!
Meg azt szeretnem meg kerdezni,h mit csinal a gyerkoc amikor ti gepnel vagytok mert hat sajnos en nagyon keveset birok itt lenni mert mindeg csinal valamit ha lassa,h itt ulok!!
Most epp a tvt szereli meg irto vekony hangon nyekereg,h jojjek inen!!
Szia Viki!
Össze is vonta a rendszer egyből,ha megnézed.
:-)
Szia!
Nekünk indult 2 évvel ez előtt egy forumunk a 2010 májusi babák cimmel.
Mostanában,másik klubban beszélgetünk oda már nem irunk.ekem is májusban született a kislányom 14.-én,szintén a Kenézyben,mint neked.
Van naplom,ha van kedved néz bele, ott le van irva részletesen,miket csinál már a kislányom.
Önálloan eszik,kanálal,villával,pohárból eszik.
Folyamatosan 2-3 szavas mondatokban beszél.
Sok versikét tud.
12,4 kiló,és 80 cm magas.
Tündére...imádom!!!
Szia!
Három fiú után 3 lányunk van.
Igen a legnagyobb gyermekem 22 lesz,a következő 14,Ő versenytáncol,van egy 10 éves kisfiúnk,Ő sérült,majd egy 7 éves lányunk,egy 5 éves,és Bogi a legkisebb:)))
Szép napot mindenkinek!
SZia nyanyus!
Csak rápillantottam az adatlapodra,de eldöntöttem,elolvasom a naplódat.
6 gyermek?Szívből gratulálok!
Látom,olyan idős vagy,mint én,tehát a legnagyobb is olyasmi lehet,mint az enyém.Az én nagy lányom 20 éves. :-)
És csak bekukkantottam a babanaplódba.Jól láttam?Neked is Boglárkád van?
Pont most szerettem volna csatlakozni hozzátok,kislányom május 1.-én született.
Így jártam :)))
:-))
Jé!Kiderül,hogy milyen sokan voltunk itt :-)
igen,igazi kis csapat lettünk.
Puszi neked is!
Köszi!
Én azért biztos benézek ide is. :-)
Mi is kívánunk nektek hasonló jókat!
Sziasztok!
Hát nagyon sajnálom, hogy klubbosodtatok és így majd egy év után nem tudlak már "zugolvasni" benneteket! Hiányozni fogtok!
Tényleg nagyon jó csapat vagytok, már bánom, hogy nem csatlakoztam még időben.
Mindenkinek további jó egészséget, örömteli babázást kívánok!
Üdvözlettel:
Miléna
KEDVES LÁTOGATÓ!
ELKÖLTÖZTÜNK!
PRIVÁT ÜZENETBEN MEGTALÁLSZ BENNÜNKET.
na igen, én az elején szegénynek 3 hét alatt adtam három havi mennyiséget... de aztán egy hónapig nem kapta...
az én dokim azt mondta adjam, tegnap nem adtam, egy hétvégét kibírunk, hétfőre szerintem okosabbak leszünk...