2009.10.26. START!!! Gyere fogyizz velem!!! (beszélgetés)
Nincs itt senki?????
Csak nem éhen haltatok????? :-)
Sziasztok! Én egész hétvégén bűnöztem.....:-((
Naplómban olvashattok róla.
Sziasztok! Nekem is megy a fogyókúra:) Csak egy nagy bajom van a kávéról nem tudok lemondani:( Ja és a tornám a napi 2 óra babakocsi tologatás.Dombnak fel, árkon-bokron át:) Mivel vidéken lakunk ma erdőn-mezőn tologattam a kisasszonyt:)
Nekem is fáj már napok óta a fejem:( szerintem az idő miatt
Sziasztok! én haladok,bár 3. napja nem tornáztam....
Nekem is fáj napok óta a fejem!!???
szia csajok??
Mivan,mivan???
Mindenki csendben van.....Ki hogy halad???
Nekem megy..hál isten!!csak a fejem ne fájna majd minden nap!!
sziasztok!
nekem ma kéne mennem tornázni /tegnap is kellett volna/, de annyira fáradt vagyok, meg nem tudom mikor kel fel apró, hogy el tudjunk indulni, és különben is...:) ebédre meg nem keveset ettem, így a nap hátralévő részében igencsak vissza kell fogni magam:(
Sziasztok!
Jelentem rendesen ettem. A reggelt mínusz dekákkal kezdtem. Napi torna nem megy, marad a heti egy terem.
Sziasztok!!
Ki hogy bírja??
én ma nem tornáztam-hulla vagyok..melóztam is,és aztán a 3 srácom lefárasztott!
Jah,amúgy egész nap fáááááj a fejem!!Az időtől?Vgy ahogy a felgyűlt méreg távozni akar??
Nmem tudom...
Meséljetek csajok!!!
Nekem már korog rendesen!!
Sziasztok!
Tegnapi menü: délelőtt szintén csak tea, ebéd egy sült csirke felsőcomb kis krumlival. Délután maradt a tea, de teganp nem ittam forró csokit:-) Este frissen facsart gyümölcslé, 2 pohár, és mivel nem bírtam, ettem egy kis paradicsomot, paprikát meg uborkát. Tegnap is volt erőm tornázni, remélem a mai napot is kibírom:-) A teám már készül:-)
Sziasztok!
Mai nap kajaügyileg rendben. a torna viszont nem.
Sziasztok!
Én is akarok fogyni 5kgt még, és hétfőtől, azaz tegnaptól figyelek jobban oda:)
Remélem sikerül.
sziasztok!
én is tegnap kezdtem neki a 6 kilónak, amit karácsonyig szeretnék eltüntetni. májustól augusztusig sikerült 7 kilótól megszabadulni, azóta csak tartani igyekeztem, de tegnaptól nagyon rástartoltam a dologra. nálam ez abból áll, hogy kevesebbet eszem, semmi nasi, fel is írom,h mit eszek. mellette meg heti 5x 1 óra mozgás.
hajrá!:) majd erőt merítek itt, ha kezdek belefáradni:)
szép napot mindenkinek!!
Tegnapi napom könnyen ment..majd ma már tuti lesz rendesen haskorgás....
Próbálok 1nap egyfélét enni..nem mindig sikerül..Ja,és rengeteg zöldtea..Meg a kapszula!Érzem ,hogy tűnnek el a ragyák a lábamról..tuti attól van-sok folyadék!!nEKEM UGYANIS MINDIG AZZAL VAN A BAJOM,HOGY ALIG ISZOK!!
a TORNA:nos..azzal vannak gondjaim nekem is!!Az a baj,hogy lusta vagyok..bár aamióta van a taposóm,azóta azért napi 10 perc mindig van..de nem olyan torna,mint amilyet Ti írtok !!50 perc..3 gyerekem meg is őrjítene azalatt!!!
Délelőtt meg ugye meló..vagy itthon,de akkor takarítáés mosás főzés stb..--mondjuk az is fogyaszt azért-hihi..
Sziasztok Lányok!
A tegnapi menü: délelőtt tea mézzel. Ebédre kiszállítós dobozos kaja (kis hús kis körettel, mert azért kell valamit enni:-)), délután bűnöztem, egy forró csoki, meg tea mézzel. Este mire hazaértem párom már megvacsizott, ez jó volt, mert nem kellett néznem:-) Gyors torna, 50 perc Alexandra, utána gyümölcscentrifugába 3 narancs, 1 grappefruit, 2 banán, ezt ittuk meg ketten. És kész:-) Kibírtam:-)A torna tényleg jól esett. A lustaság tartott csak vissza, meg az, hogy a nappaliban van csak hely, és párom ott netezik. De aranyos volt, a felénél elment a fürdőbe készülődni. Akkor jött ki, amikor végeztem:-) Remélem ma is ilyen erős leszek:-) Eddig megy:-)
Akkor én is veletek tartok!!
Én eleinte nem tornáztam...nagyon dagadt voltam ugyanis..már a z emeletre lusta voltam feljönni a gyerek ruhájáért..azért ez elég gáz...de aztán vettem egy nagy levegőt!!!-és eddig még sosem sikerült!!!De most hamar elindult A fogyás,és ez erőt adott...persze voltak nehéz időszakok!!
Most kb 3 hétre leálltam..már nem bírtam..nagyon kicsik mentek már csak le..és onkább befejeztem!!De most érzek újra erőt magamban!!!
Hála neketek,hogy segítjük majd egymást!!!
Üdv mindenkinek..és kitartás!!!
sziasztok!
lehet még csatlakozni??
Én márciusban kezdtem,már 32 kg lement....
De még most újra nekilátok!!Hátha sikerülne!!még 5kg..az álmom!!
Én 13 órát dolgozom egy étteremben talpalok...
Én így is nekivágtam a diétának és Rubint Rékával tornázom napi 40 percet!!! 23:30-ra érek haza a munkából és utána még torna!
Én örülnék, mint majom a farkának, ha 60 kiló lennék! De tényleg nem lehetetlen, csak kitartás kell! :)
Én ma már megettem a mai napi kajám. :( De ma este még biztos nem lesz gond, éppen most készülök tornázni. :)
He...11 óra munka, de gondolom nem fizikai, azt nem is bírnád fogyi mellett!
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- 2005 decemberi gyerekek
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- 2011. január 2-től fogyizzunk együtt 90 napossal
- Szoptatós kismamák, hogy fogyizzanak, vagy mozogjanak?