2009 novemberi - decemberi babák (beszélgetés)
A többiek meg már nagyon rég szó nélkül leléptek. A naplómba viszont rendszeresen irok még, ha van időd akkor nézz be :)
Szia! nagyon ritkán nézek be a fórumba, már csak én vagyok itt egyedül, meg hát néha Te :) Hanna törölte magát sajnos még a nyáron :(
Nálatok miújság? Mit tudnak a nagy babák?
Sziasztok!Még vagyok én is.Most mobilon van net, de hamarosan lesz gép és net.
passz...talán onnan hogy papucs-babum (majdnem ugyanaz :))) és így mindenféle lábbeli babuma.vagy mittomén :)
Na akkor lesz neki egy ismerős arc is:)babuma:Dez hogy jöhetet neki?
+ a kaka ezt is mondja, bár neki a pisi is kaka :D
Ja, meg azt is szépen mondja hogy anya, meg baba, mama, papa. a gyerek (mindegy h kisfiú v lány) az neki aja...a cipő az babuma. :D
De cuki :) Augusztus 15től kezdődik a beszoktatás, ami 2 hét. de tök jó mert itt a közelben vagy egy kislány aki bölcsistársa lesz Levinek, velük szoktunk találkozni meg sétálni-játszani együtt :)
Az!! hihetetlen.nagyon gyorsan telik.mikortól megy levi bölcsibe?mi januártól szerinttem.igaz ma azt mondta,hogy nem bölcsibe megy hanem oviba iriszbabával farkast keresni:)olyanokat kitalál hogy csak lesek:)kérdezük tőle tegnap hogy mit álmodot:volt egy zsák pénzem.elmenttem messze vettem gyógyszert cicának.
De jó hogy így beszél már!! Levi inkább csak a szavak elejét mondja, 1 dolog van amit mond egész szó: egyél :D de ezt nagyon cukin mondja...ha mondom neki hogy gyerek hamizni vagy ilyesmi, kész a vacsi, azt mondja egyél :D
holnap kajabefizetés a bölcsibe...el sem hiszem hogy itt tartunk már... Bogi ma 20 hónapos ugye? mindjárt szülinapozunk megint, annyira hihetetlen! legalábbis nekem :)
Helló:)Mi jól vagyunk köszi!az időt leszámítva:(Kisasszony szinte folyékonyan beszél több mondokát tud amiket rendesen össze is kever.kezdi a csiga bigával és befejezi a bocival.imádnivaló.igazazi nő hisztis,akaratos:)
mi meg már itt vagyunk Pesten..de úgyis tudjátok a naplóból :)
És ma volt a bölcsis nap, Levinek alma a jele :)
én is vagyok ma még, hétvégére megyünk dédihez.
Kár hogy itt a Hoxán nincs chat, néha jó lenne :)
nagyon leült a fórum, hahó csajok!!!
Az első pár hétben még én is bírtam :) Sőt, biztos jó lesz majd néha visszajönni hétvégékre mondjuk... De hosszú távon ez így baromi sok volt nekem.
Lehet Bp-nek nem örült így még senki:))Én pár hétre szívesen mennék az erdőbe helyettetek:))
Nem lehet, hanem BIZTOS!!!! :)))))
mondjuk biztos is volt, csak eredetileg augusztusban költöztünk volna, csak nem bírtam már itthon. 1 hónap múlva már Bp!! jippíí :)) nem győzök örülni. :D
:D Lehet visszaköltöztök?
Hát ja, bogarászni azt lehet... Én meg szétunom a fejem amíg kísérgetem :)
Jó hely lehet, bár egy kicsit magányos. De legalább Levi kedvére bogarászhat az erdőben, Rozi azt szereti legjobban:)
Még a szüleim vették mikor 10-12 éves voltam, itt laktunk. Csak közben apámat kivéve mindenki elköltözött, (Anyu és a húgom), úgyhogy most 3an lakunk itt, Levi, Apám meg én.
Erdészház? kalandosan hangzik, mit csináltok ott? illetve hogy kerültetek oda?
De néha járunk, csak az is kicsit bonyi, mert mi egy erdészházban lakunk, a közeli falukban nincs játszótér, Nagykanizsára szoktunk bejárni, az innen 12 km :) szóval sajna nem az van h babakocsival felkerekedünk...
:) A másiknak is meg kell tanulnia, hogy történnek ilyenek:)) Játszótérre nem jártok?
További ajánlott fórumok: