2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Nagyon sajnálom :((
Arra a sárgatesthormonra hamarabb ne jöttek rá ??? Bakker az egy vérvételből kiderül !?!?
Sok erőt és kitartást kívánok :)
Sziasztok!
Sajnos pénteken derült ki, hogy 8 hetesen elhalt a babám. Tegnap műtöttek, most pihengetek, utána újra kezdjük. Az orvosok a sárgatest hormonra gyanakodnak, úgyhogy a következő babánál azonnal táppénzre megyek és mindenféle vizsgálatot kérek. Ha nem segít a nőgyógyászom akkor orvost váltok. Már a második babánál is oda kellett volna figyelnie. Drukkoljatok nekem, nagyon rám fér. Puszi mindenkinek. Majd jelentkezem.
pitemaci!
Mi újság veled?
Jaj, de örülök és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen Veletek!!!
Majd gyere a hírekkel!!! ;)
Szívből kívánom a legjobbakat... Drukkolunk, ugye, tudod?
Sűrűn gyere majd és mesélj, hogy minden rendben van...!!!!!
Helló lányok!
Ma kiderült, hogy kisbabát várok, de egyenlőre ez még csak a teszt. Jövő héten megyek a dokihoz. Majd jelentkezem. Szorítsatok.
Puszi.
szia! szorítunk neked:)
örömhír, h jönnek sorban a kistesók....
Szia!
Nagyon-nagyon drukkolunk Nektek! Jönni akar az a babácska hozzátok!
Szia
Reméljük is,hogy hamarosan jó hírekkel térsz vissza :)
Szia!
Szorítunk neked, sok sikert a babához!
Helló lányok!
Örülök, hogy még együtt vagytok:)
Én nagyon ritkán tudok jelentkezni, mert sokat dolgozom. A baba projekten is rajta vagyunk, remélem hamarosan jó híreket írhatok.Puszi mindenkinek.
Sziasztok!
Van-e itt valaki közületek?
Be szeretnék lépni a klubba, de valahogy sehogy sem sikerül. Amikor rákattintok a Jelentezés klubtagnak sorra, ahol a fotók vannak, felugrik az oldal tetejére és nem csinál semmit.
Segítsetek, légyszi.
Várom.
Köszönöm.
Móni
móni, ha majd ráérsz nézz rá gmailra, légyszi
Grétikével mi van?
Szia!
2009. áprilisi babát várók beszélgessünk! folytatás...
Sziasztok Lányok, Anyukák!
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de nem nagyon megy nálunk a net és időm se sok van, de mostmár megpróbálok sűrűbben jönni.
Megírnátok annak a klubnak a nevét, ahová belépőt kell kérni?
Segítsetek légyszi.
Lenne pár kérdésem.
Köszönöm.
Puszi Mindenkinek.
Pontosan megfogalmazva :
Nem bírálunk senkit ,többségi döntésre minden új jelentkezőt egyszerűen és simán elutasítunk!!!!!!!!
Lehet, hogy igazságtalan a többiekkel akik mostanság csatlakoznak és április babájuk van, de ez van. Lehet indítani új fórumot. . .
A zárt fórumra az újakat bíráljuk bíráljuk!!!!
2008 óta nagyon összeszokott csapat vagyunk és már mindenkiről tudunk mindent ezért is lettünk ZÁRT fórum!Tessenek ezt megérteni!!!!
Ha nem engedünk be senkit ne tessék haragudni!
Köszönjük a 2009áprilisi babavárok csapata!
Sziasztok babák és mamák!:)
Megjöttünk! Remélem jól sikerült a buli! Mi nagyon jól éreztük magunkat, ma délutánig...most tiszta ideg vagyok mert a Mátyás téri szomszédunk most írt, hogy betörtek hozzájuk...rajtunk keresztül:((((
Még maradt ott pát cuccunk...egy csomó könyv, játék, CD...szóval a fene egye meg:((( párom most ment oda...meg kihívja sztem a rendőrséget...
puszi mindenkinek...
majd jövünk...
Tina & Dancsi
atyaságos ééééég!!!
Annyira sajnálom!
Ilyenkor mondom,h. nincs igazság. De én sem hiszem,hogy túl élném a szülők elvesztését :(
Nyomasd magad vitaminnal,kicsit talpra állj!És hajrá!El jön a te babád ideje is!
Ezt még az ellenségemnek sem kívánnám.
Szólok a gólyának anyámék utcájában,h. iziben hozzátok..ha még nem úszott el ő is
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!