2007.10.29 mi történt veled ezen a napon? (beszélgetés)
Idézek a naplómból:
"Ma voltunk a dokinál ultrahangon,és azt mondta,hogy a Tomi kicsi a korához képest,de mondtam,hogy mi is kicsik vagyunk,mindketten 1.60 alatt.Azt mondta,hogy jól mondtam,hiszen ezt is figyelembe kell venni....
A másik,hogy farral van,de mondtam,hogy úgyis császármetszéssel lesz a szülés,úgyhogy mindegy,hogy milyen pozícióban van őkelme.
Nagyjából kitűztük a szülés napját,de még van idő leszögezni.
A férjemnek mondtam,hogy nevezhessük Picurnak is,ha már kicsi......."
Nem tudom.
Beleültetted a fejembe és a fotókat nézegettem de pont aznapi fotót nem készítettem. Szerintem egy normál nap volt számomra.
Veled mi történt akkor?
Mindegy mi történt velem, a lényeg fáj/t/és fog fájni amíg élek!!!!
És minden évben emlékezem ezen a napon....ez a második.Már feldolgoztam.....de aki okozta a fájdalmamat az sajnos nagyon is él.....remélem....egyszer vissza kapja a sorstól....
Mi ekkor jegyeztük el egymást a férjemmel.
Lehet valamit megtudni a te szomorúságodról?
Az én életemben ez egy szomorú nap volt.2 éve.
Akinek szintén, ezen a napon történt, valami szomorú az életében írjon....De az isa írhat akivel szép dolgo történt..
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb dolog, ami a mai napon történt veled?
- Szeretettel várom azokat ide, akik nem ezen a napon születtek!
- Csajok, igaz az, hogy függ attól a baba neme, hogy hányadik napon történt az akció? :)
- Hol lehet utánanézni, hogy egy adott évben, adott hónapban, adott napon milyen események történtek?
- Mi történt ezen a napon?
- 2011. január 7. - Mi volt ezen a napon a vezető hír vagy miről írtak az újságok?