20 kiló fogyás után csökkent a melltartókosár-méreted? (tudásbázis)
Jóval kevesebb kg leadásakor is csökken(t), ami nyilvánvaló, hiszen a mellet nagy arányban zsírszövet alkotja, így a fogyás azt sem kíméli.
Sziasztok!
Nekem par kilotol is csokkent, es ezzel a csaladom notagjai is igy vannak. Onnan fogyunk eloszor :(
Most kulonosen, hogy a fogyas elvalasztassal is egyutt jart, illetve onnantol kezdtem masfeleket enni, hogy a kislanyom mar nem szopizott. Semmi durva fogyokura, de ez a ketto egyutt eleg volt. Pedig vigyaztam a melleimre.
Sziasztok, engem is érdekel, érint a téma, kíváncsian olvasom a válaszokat!
Lizocska! Milyen pontosan az a súlyzós mellizom, melltartóizom torna? Napi hány perc a minimum?
Nekem még súlyleadás előtt kissé lógós volt. Diétáztam, mellette tornáztam, sok súlyzós mellizom gyakorlatot végeztem és sokat formálódott, feszesedett. Lehet oda kellene jobban gyúrnod. Minden este egy negyed óra-20 perc mellizomgyakorlat.
Nekem nem csökkent sajnos, maradt D méret, közben meg kb. 30 kilót fogytam. A körméret igen, az változott, mert kb. 20-25 centivel lettem vékonyabb, ha körbemértem, ahogy eltűnt a hájréteg:)
Hol igen, hol nem... igazából én már 3-szor, 4-szer fogytam ekkora súlyt ... most is folyamatban van, és közben azért egy kicsikét szoptattam is:)
sziasztok rólam is lement több mint 30 kg de a mellméretem nem csökkent csak egy kicsit lejeb csuszott :D de maradt a 90 C
anyuskámO_O
szívből graulálok!!!
102 kilósan 90-95 B/C kellett. Most, 68 kilósan 80 A/B. De nem lóg, sőt :-)))))
Nekem már a fogyókúra kezdetén lógtak a melleim (3 gyerkőcöt szoptattam), de a súlyzós mellizom, melltartóizom gyakorlatoktól kezdenek kevésbé lógni. És közben lement 13 kg is.
Meg most rendeződött a hajbajod,inkább ne kocckáztassd egy műtéttel.Nagyon sokak írtak levelet nekem akiknek plasztika után csomókban hullani kezdett a haja,hogy írjam le a ricinus receptjét.
13-at adtam le és C-s ből B-s lett a kosárméretem.
Sajnos csökken fogyás után,hiszen a mell zsírszövet innen is bolt le a szervezet.
nem vagy egyedül :( én se várnék vele ha lenne pénzem rá bár nem biztos hogy jobb lenne ha utána meg a szilikon lötyögne hiszen nem birom szinten tartani a súlyom. ha leadok a mell az első amin meglátszik, ha felszedek akkor meg az utolsó.
Nekem nem, mivel a plsuz kilókhoz plusz centik járultak, a körméret nőtt, nagyobb körmérethez épp annyit hízott a cicim is, hogy ne kelljen nagyobb kosár, és ez a visszafogyásnál is így volt, csak lefelé. Tehát kövéren, és normális súllyal is pici cicim van. :-)
Nekem meg már 5 kg fogyás után is nagyon látszik, hogy összemegy a mellem. B kosarat hordok, 60 kilósan bőőőven kitölti és szép, 55 kilósan meg úgy épp' hogy. Mások is észre szokták venni :-)
Én ha fogyok szinte abbol fogy legelöször :-( deha hízok nem oda jön vissza a felesleg. :-(( Már nem merek fogyózni mertmár így is szőrnyű!!! :-((( Nagyok a régi meltartóim. Legsziveseben plasztikáztatnám, de nembírom a fájdalmat nameg sajnálom rá a pénzt!
Nekem egyáltalán nem csökkent, sőt nőtt is. Csak nem a körméretre hanem kosárra. (Úgyis mondhatnám hogy a körméret csökken de a kosárméret nő.)Kerekedett, feszesedett, nem lóg! Bár én heti 4x konditerembe járok. Ez is segíthet, bár amikor nem jártam, is ugyanígy volt, szóval lehet csak genetika!
az ilyen krémek semmire nem jók :/
Vannak rá gyakorlatok, nekem használtak, főleg súlyzós gyakorlatok.
Meg persze a mellúszás.
Attól függ, hogyna diétázol. ha a zsírt és a szénhidrátot csökkented, de pl a fehérje megmarad, akor nem, sőt... Én a jól megszokott B-mből ugrottam, át C-be, és már lassan az is szorított. Fehérjediéta után... igazából centikben csökkentem, meg lement vagy 6 kiló, csak a mellemre jött fel.
Még nem próbáltam, de tuti nem :(
A melltartó méret nem változott. 80as
Hát akkor nagyon szomrú vagyok.Vannak ilyen mellfeszesítő gélek de gondolom azok sem segítenének...
Nekem 10kg után lóg picit, még -6kg-ot akarok. Nehéz nagyon feszesíteni,szinte tornával meg se látszik :(
Én 57,5 kg-ról fogytam 53,5-re (52 kg a cél) bő két hónap alatt, az eredmény: -3 cm mellből rögtön az első hónap után, aztán megállt (most 83 cm)... a kosárméret nem változott, a körméret igen, -2 cm ment le: most 75 B helyett 70 B-t hordok... :D Szerintem arányos a fogyás, én elégedett vagyok.
Nekem csak egy kcsit csökkent pedig már 37kg ment le de pl. cm alig van változás!!!Pedig szeretném ha lemenne......
Nekem is így volt. Arányosan csökkent. A körméret nagyon, de a kosárméret maradt ugyanaz.
Nekem 12 kg leadása után nem csökkent a kosárméretem. Anno 90-95 C-s vagy D-s kellett, most meg 80-85 C-s vagy D-s. Oké, kisebb lett a mellem, de arányosan a körmérettel. Szóval mondhatni a kosárméret nem csökkent, csak a mellem és a mell alatti körméret :)
További ajánlott fórumok: