20 éves vagyok érettségi után mentem dolgozni, de most vissza szeretnék menni a suliba, elvégezni egy technikusi szakot.... (tudásbázis)
jár. 22 éves korodig, akármikor beiratkozol nappali tagozatra, jár a csládi pótlék. Csak ismét kérvény kell, és a papírt kitölteni, beküldeni.
tudom, mert nálam is hasonló helyzet volt, és utána néztem.
Sziasztok!
Tudtommal viszont nem jár...
De lehet, hogy tévedek!!! (Lehet, keverem az árvaságival...) Ha a tbkisokoson nem találsz semmit, hívd fel az államkincstárt, mivel ők adják, tutira meg tudja mondani valaki.
18 évesen leérettségiztem, utána egyből mentem dolgozni, most 20 évesen vissza szeretnék menni , elvégezni egy technikusi szakot ... 22 éves korig ingyenes... szerintetek ha így kezdem el akkor a szüleim kapnak utánam családi pótlékot ?
Mert valakitől azt hallottam hogy aki megszakította a tanulmányait ... és úgy megy vissza tanulni, az már így nem kap családi pótlékot...
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Kereskedelmi boltvezetői vizsgát szeretnék elvégezni, kell hozzá érettségi?
- Ha óvodában szeretnék dolgozni dajkaként a sulim mellett, akkor elég hozzá az érettségi vagy végzettség is kell?