2 ujjnyi tágulásom van 37. heten. Akinek volt ilyen, mennyi idő múlva szült? (tudásbázis)
Én 36hét 4napra szültem a kisfiamat egyik napról a másikra!nem volt gond teljesen egészséges és annyira picike sem volt!
Ti már betöltöttétek a 37.hetet szóval nem lesz gond!Ne izgulj!!!:))
De ez is egyénfüggő szerintem mint ahogy a hsz.-ekből kiderül!lehet már ma meglesz lehet csak 3hét múlva!a legfontosabb hogy egészségesek legyetek!Más nem számít!!!
Nekem kb 36 héttől volt 2 ujjnyi, 37 hét 5 napra szültem 3000 g-os fiúcskát, 1,5 óra alatt.
Az orvos is nyugtatott, hogy ettől a héttől már nem lesz semmi gond. Pihenj és ne izgulj!!! :)
Én annak idején a 30. héttől így voltam, veszélyeztettet terhes, de végig kihordtam.
Sőt! A végén már úgy mondták, hogy nem ártana lépcsőzni, mert idő van! :)
Túlhordtam 6 nappal. Mentünk volna reggel, hogy beindítsák, de már nem volt rá szükség. 2. gyerek volt. Mindenki azt mondta hamarabb fog születni. Elsőt is túlhordtam!!!
Ha már betöltötted a 37 hetet akkor ne is aggódj! Hajrá, szorítok!!!
További ajánlott fórumok:
- Hónapok óta, 2 hetente megjön és nagyon idegesítő, Szerintetek mitől lehet, volt valakinek ilyen?
- 17-18. héten volt valakinek hasfeszülése? Tapasztalatokat szeretnék.
- Megrövidült méhnyak a betöltött 28. héten. Volt valakinek hasonló problémája? Mit javasoltak neki?
- Szolnok Hetényi Géza korházban szülés és ott tartózkodás témában van valakinek friss infója, tapasztalata? Köszi!
- Van itt olyan, akinek a 12. héten a CRL 70 és 75mm között volt?
- Lényegesen több magzatvíz már a 23. héten, valakinek tapasztalat?