2 napig nem volt meg a macskám. Kicsit hiányzott, de úgy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
elmondom mit kellett volna csinálnod:semmit!!
egy kóbor állat oda szokik,ahol kap egy kis gondoskodást,meg főleg ahol etetik.Egyszerűen nem kellett volna vele foglalkozni és továbbáll,nem annyira buta az állat,mint amilyennek te gondolod.Nem a macska erőszakolta rád magát!!!!!!
Tudunk olvasni! A hozzáállásod alól nem mentesít,hogy csak úgy odakerült a macska.
Ekkor is van választása az embernek,ha már egyszer elkezdted a gondoskodást,etetted stb., akkor nem értem,hogy lehet azt kijelenteni,hogy ha nincs,akkor egy gonddal kevesebb...
Nem baj,ha nem érted!
Nem értem, akkor minek tartod.
Nem kötelező állatot tartani és szeretni, mindenkinek van választása.
Felelős állattartás!Jaaaa,az itt nem divat,sőt sokan nem is értik !
Elég nagy szégyen!
Keress annak a szerencsétlen macskának egy olyan gazdát, aki szereti is.
Én megértem ha valaki nem bírja a macskákat, mert "problémás" jószágok. De akkor hogy és miért került hozzád? Ivartalan?
Az állattartás egyre drágább hobbi. Szegény cicu 😕
Akkor ezek szerint előkerült a macskád.
Viszont, ha úgy voltál vele, „ha nem jön elő, legalább egy gonddal kevesebb” - nem éppen a macskád iránti ragaszkodásra vall. Ha gond az ellátása, sajnálom azt a macskát. De mivel a macskák nem olyan ragaszkodóak, mint a kutyák - hátha elszegődik máshoz örökre, akinek nem okoz gondot az ellátása.
Szegény cica!
Még anyu fogadott be egy macskát, 12 évvel ezelőtt.
Ő meghalt, mit tudnánk tenni, macska maradt.
További ajánlott fórumok:
- Terhes a macskám
- Segítség! Meleg a macskám!
- Volt már, hogy hiányzott az exed, mert jobb volt vele az ágyban?
- A 3 éves kisfiam elesett kismotorral, és kicsit bedőlt az egyik foga. Holnapig nem lesz semmi baja? Akkor tudom fogászatra vinni.
- Párkapcsolati kríziseink II. Ami belőlünk és szüleinkből hiányzott
- Írhatom neki azt, hogy nagyon hiányzott a hangja, ezért akartam hívni, vagy ez már sok?