2 hónapos párkapcsolatnál heti mennyit találkoztatok a barátotokkal? (beszélgetés)
Utolso eselye a most hetvege.
Ha megint semmibe vesz, akkor ennyi volt.
Igazabol nem ertem magam, miert teperek igy :(
Koszi, megfogadom a tanacsod!
Ez tenyleg nem normalis, hogy figyelembe sem vesz.
Pedig az elso par hetben olyan mas volt...
Minden hétköznap suli után késő estig nála lebzseltem, hétvégén meg onnan mentem bulizni és ha "sikerült" oda is értem "haza" :DD
(utólag ki merem mondani hogy az akkori "életvitelem" miatt cseppet sem irigylem anyut)
Igen, teljesen semleges volt :( Es tegyuk hozza nekem ez volt a legeslegelso, igaz eleg idos vagyok mar, de kulonbozo okokbol eddig nem voltam meg senkivel.
Es ezt tudta, elmondtam par hete.
Es megis mint egy gep , engem le se szart.
Kozben meg sajnalom, mert jol indult a kapcsolatunk.
Igazad van, utolso eselyt kap, megbeszelem vele.
Kozben a fejlemeny: tegnap este lefekudtunk eloszor , hatalmasat csalodtam, miutan o vegzett, szepen elment aludni ...kb mintha ott sem lettem volna.
Most hetvegenha talalkozunk, megkerdezem, hogy komolyan gondolja -e, mert ha igen akkor ne viselkedjen igy.
Szerintetek jo otlet?
Koszi szepen!
Akkor nem siettetek el :)
Hozza kell tennem, hogy a baratom angol ( en is itt elek) , es tobb parkapcsolatrol tudok, ahol ilyenrk az angol ferfiak.
En lassan 30, o meg lassan 40.
Tehat mar nem tinik.
hát tényleg nem tudom hány évesek vagytok,de rólunk írók
én iskolás voltam ő 30km,re lakott és dolgozott reggeltől estig így csak hétvégén találkoztunk.Általában akkor mindkét nap vagy több órát.Nagyon nehéz volt többször sírtam,sírtunk.majd ide költözött és minden ilyen gond megoldódott.Persze telefonon beszéltünk,sms-eztünk minden nap.
Nem feltétlen jelent rosszat hogy ritkán találkoztok,de ha fontosabb a barátai mint te akkor biza le kell lépni.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Mit tennétek?Megismertem valakit a neten, 2 hétig minden nap órákat beszéltünk telefonon, minden szép volt, majd találkoztunk és nem tetszik
- Tönkreteheti egy frissen összeköltözött párkapcsolatot az, ha teljesen ellentétes műszakban dolgozik a két fél?