2 hetes léböjt működik fehérjeporral kiegészítve is? Vagy ennyi idő alatt nem épül le az izom? (tudásbázis)
A léböjt pont alkalmas egy fogyókúra indítására. Legyen egy hét, ha még nem böjtöltél, de csináld rendesen, fehérje nélkül, rávezető es felépítő nappal.
Ha tudsz, vegyél ki addig szabit, készítsd el előre a leveket, és sportolj vagy sétálj, meg pihenj sokat.
Nem fogsz jelentős izmot veszteni.
Böjt után sokkal könnyebb tartani egy megreformált étrendet.
Fehérje hiányod nem lesz, sem vitamin hiányod a két hét alatt. Én már többször csináltam böjtöt. Nagyon jó hatásai vannak. De én nem hiszem, hogy kell fehérje ehez. Inkább csak zöldség és gyümölcs levek. Én általában víz böjtöt szoktam csinálni 2 hétig, de rövidebb ideig tartó böjtnél zöldség levet is ittam és gyümölcs levet. Illetve tartottam egyszer egy hetes kefír kúrát. Annak is szépe eredménye volt. Próbálj meg nem mesterséges anyagokat inni.
Sok sikert :)
A fehérjék feldolgozott élelmiszerek,adalékanyagokkal.Ergo ha beviszed,nincs értelme a méregtelenítésnek.Ha nem viszed be,akkor leépülsz.Dönts!
Egyébként meg az ember azért van tele méregtelenítő szervekkel,hogy megoldja magának ezt a feladatot.
Szeretnék elkezdeni egy 2 hetes léböjtöt(méregtelenítés, tisztítás, vitaminfeltöltés és fogyás indítás céljából).. ebben hajthatatlan vagyok, szóval nem szeretném, ha a beszélgetés abba az irányba menne el, hogy a léböjtnek semmi értelme. Másik részről viszont, a csak zöldség/gyümölcslé nem juttat fehérjét a szervezetbe, ami szerintem nagyon fontos lenne, szóval arra gondoltam, hogy esetleg vízzel kevert fehérjeporral pótolnám reggel és este, de lehet így a méregtelenítést gátolnám. Nektek van tapasztalatotok ebben? Amúgy a 2 hét után rendesen ennék továbbra is főtt húst, zöldséget, tojást, magokat, gyümölcsöt meg fehérjeport, szóval lehet hogy gyakorlatilag nem is lesz izomzatcsökkenés 2 hét alatt? Edzést is tervezem mellette folytatni rendesen.
Köszi a válaszokat..
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Nekem már a léböjtkúra sem müködik?:(
- Milyen ruhát illik felvenni? Kiegészítők?
- Segítsetek légyszi!Most mondta a védőnő, h kevés a vasam(29. hét).Mit ajánlotok kiegészítő vaskészítményt(nem a táplálkozást)?
- Valaki tudna segíteni? Német nyelv és dass-os mondatokat kellene kiegésziteni, egyszerű mondatok kellenének.