2 éves (4 órába lejelentett) munkaviaszony után nekem mennyi táppénz jár? (tudásbázis)
Sziasztok!Nekem az a kérdésem lenne,hátha van itt hozzáértő,vagy aki tudna nekem segíteni :)
2009 októberében született a kislányom,azóta tgyás,gyed,gyesen voltam.Novemberben megszűnt a gyesem,most nem kapok semmit csak a családi pótlékot,a felgyülemlett fizetett szabijaimat se vettem ki eddig...A munkaviszonyom nem szakadt meg,mivel szeptemberben teherbe estem...Jelenleg 18hetes terhes vagyok,mi lenne nekem a megfelelő választás?!Elmehetek táppénzre most,vagy azt a gyesemből számolnák ki vagy hogy ?Vagy az utolsó megállapított bejelentett béremből?!Vagy vegyek ki szabit és utána táppénz?!(95000 bruttóm volt 2009-be amikor eljöttem szülni)Vagy mit,hogy csináljam hogy ne jöjjek ki rosszul belőle majd a tgyás gyed idejére?!De azért most még fél évig jó lenne valami kis pénzt is kapni....Van valakinek valmi ötlete,tanácsa???megköszönöm,ha segítetek mihez kezdjek....Üdvözlettel:Bea
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy 2 éves (4 órába lejelentett) munkaviaszony után nekem mennyi táppénz jár ?
Jár egyáltalán ?
köszönöm a választokat!
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Állandó lakcímet hova kell nekem lejelenteni?
- Ha gyesen vagyok, de 4 órában dolgozok mehetek táppénzre?
- Hogyan kell lejelenteni az adatváltozást magánnyugdíj pénztárnál/államinál?
- Ha Bécsben dolgozom, akkor ezt az OEP-nek, Nyufig-nek hogyan kell lejelentenem?