198 cm magassághoz XL vagy XXL méret kell? (tudásbázis)
Ezt így elég nehéz megmondani.
Jó lenne, ha tudnánk a súlyát is.
A fiam 192 cm magas és normál alkatú, talán még van is rajta 5 kg felesleg, de M-es pólót hord a Regual fit fazonból, 42-es slim fit inget és L-es pulcsikat szokott venni.
A férjem csak 185 cm magas és 95 kg, neki XL-es kell, mert vállasabb és már van egy kis pocakja is.
Pulcsibol eleg lehet az XL-es is, ha rendes európai meret es laza fazon. A pasim 192 magas, es 90-95 kg-ra van kisportolva. Mondjuk szerintem nem tud öltözködni, mert egy csomo poloja tok hülyén feszül a vállán, karjan. Viszont az igaz, ha nagyobbat venne, akkor meg idiotan logna a hasanal. Ha slim ingeket venne, azokban lenne popec.
Az exem, aki 195-196 magas volt, es robosztus alkat 100-105 kg-os, szinten vallas, sportos sportos kiadasban, XL, max XXL cuccokat hordott.
A sógorom, aki meg talan 175 korul van, ugyanekkorakat hord, de vallszellesegre van is akkora, mint a masik ket emlitett, es van egy minimális hasa.
A gyártó meretezeset nehezebb beloni.
XL az biztos, hogy kicsi.
A párom 180cm körül van, átlagos alkat, ő hord XL-t többnyire.
Ha magas és erős is, akkor xxl a minimum, de te tudod bemérni, hogy ő mekkora.
Nekem van M-es pulcsim, de van XL-es is, kb ugyanakkora.
Egy ügyesebb eladó egy fotóról meg tudja saccolni a méretet.
Súlya van? Vagy körméretek is rajta szoktak lenni a cetlin.
Szerintem jó, ha jó az XXL.Létezik nagyobb is.
175 cm vaskos emberre XL jó általában.
További ajánlott fórumok:
- 167 cm magassághoz sok volna 70 kg?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Igazságos az szerintetek, hogy a Fővárosi Vidámparkban magassághoz igazítják a belépőjegy árát?
- 14 éves 170cm-es nagyfiamra öltönyt szeretnék ballagásra. Hogyan kell a méretet megállapítani?
- Hogyan kell a telefonnal készült képek méretét csökkentetni?
- Budapesten hol lehet nagyon kis méretű (xs, 25-ös) ruhákat vásárolni? 1 nadrágért 25 boltba el kell menni..:(