Budapesten hol lehet nagyon kis méretű (xs, 25-ös) ruhákat vásárolni? 1 nadrágért 25 boltba el kell menni..:( (tudásbázis kérdés)
A Blue Nature ruhákban mindig van xs,és tényleg az.
34es nek is sokszor nagy!
A neten meg tudod nézni a ruhákat
igen, én is ezt a választ szoktam hallani, hogy a gyártó nem is gyárt sokat a legkisebb és a legnagyobb méretekből...
már azon gondolkozom, hogy ruhagyárat kéne nyitni:) na jó, nem komoly hiszen nem lenne rá pénzem. de vajon a gyártó felméri egyáltalán az igényeket?
Legalább 36-os lenne a lábam, merthogy a női méret ugye onnan kezdődik..:)
igen, az átalakítás lutri, nekem varrónő csinálja általában, mert én nem értek hozzá, de volt olyan nadrágom, amit nem hordtam többé olyan ronda lett a dereka. rövidnadrág lett belőle, és hosszú sportos pólóval hordtam csak...
mondjuk a végéből általában 20 cm-t le kell vágni..:( és hát így alul mintás szóba sem jöhet.
ne is mondd, pl cipővásárlás kb 3 hét nekem... 34-35 a lábam... gyerek méret, sporcipőnél nem annyira gáz, de pl alkalmi cipő.. vagy egy egyszerű tavaszi cipő...
és tudod az a legröhejesebb, hogy még a boltokban is mondják (akár ruha, akár cipő), hogy hát sokan keresik a kis méretet de ez van... akkor miért nem rendelnek többet??
Bár már írták többen is..New Yorkerben...ott van h xxs-est is kapsz!
Én is mindig evvel szenvedek.....pedig varrni is tudok....de átalakítva nem az igazi már:)
semmi gond, én automatikusan ruhának láttam:)
Köszi a tippet. nemrégiben vásároltam a jeansben, sajnos szakadt nadrágot vettem meg amit ott nem vettem észre, nem akartak, csak a hangom felemelésével kuponra cserélni, pénzt vissza nem adtak, még ők voltak megsértődve... aztán később visszamentem és abból két tök jó pulcsit vettem:)
Szia!
Rengeteg XS méretű ruga van Jeansben pl. Vagy a New Yorkerben.
Sziasztok!
Gondolom nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy egyre kevesebb helyen lehet kisméreű ruhát, cipőt vásárolni, vagy ha igen, horror át. Ha át kell szabatni, akkor anyagilag megint ott tartok hogy akár a drágábbat is megvehettem volna..:( régen voltak jó kis gyerekboltok is ahol azért nem virághímzéses farmert is lehetett kapni, ezek most hol vannak?
További ajánlott fórumok:
- Hol érdemes lakást vásárolni Budapesten?
- Hol lehet Budapesten csinos, nagyméretű ruhát vásárolni?
- Hol nézzek körül Budapesten, ha kárpitozott franciaágyat szeretnék vásárolni?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?
- Hol lehet Budapesten nyakpántot (bizsu, bőr, gyöngy...stb) vásárolni?
- Hol tudok ujjlenyomat készítő szettet vásárolni Budapesten?