18 hónapos kisfiam fogja a fütyijét hogyan szokassam le róla? (tudásbázis)
Én biztos vennék a helyedben egy hálózsákot, szerintem sokkal kényelmesebb, mint állandóan öltöztetni, de te tudod.
Azért látod..az örömforráshoz mindig megtalálja az utat..:)))))) Ez tökjó lesz majd nagy korában.:)
Persze visszateszem a pelust rá de reggere valahogy mindig kikandikál a kis félszemű kobra:))))
Kösz a tanácsokat!!!Igen jobban a kipisilés miatt izgat!Nem alszik hálozsákban sosem aludt egyik sem.Valaki irta hogy hogy nyul be a badyba???simán söt le is vetkezik egy melegito alsot vagy pulovert simán levesz de a bady patentjeit is simán letépi ezért kezdem feladni:))))Irtam a kantáros nadrágon nem tudott benyulni...igy a nadrágszáron keresztül tette meg!!!!!
:DDD
Ismerek egy olyan pasit, aki ha nagyon mesél valamit, akkor nyúlkál közben magának.:))))
Ráadásul hivatalos helyen dolgozik, és az a típus, akinek valahogy mindig van mesélnivalója.:)))
:DDDD nem a gyerekem csinálja, főleg hogy kislány; hanem a "nagy gyerekem" és gátlástalanul előttem is, de mások előtt azért nem
:DDD
Ez nagyon jó, de ahogy látom ez valamiért a legtöbb esetben tv-nézésnél kerül előtérbe.:)))
3-4 éves kora után már nem fogja nyilvánosan, előtted csinálni, nyugi.:))
És amikor elalszik, mi lenne, ha megpróbálnád akkor visszarakni rá a pelust rendesen? Fölébred és újrakezdi félkábán is?
Ne aggódj, normális. Persze a pisi miatt gondot okoz :S
Hát hogy kinövik-e? Öööö ezt nem merném 100%-osan állítani (ismerek felnőtt férfit, akinek tvnézés közben még most is gyakran odatéved a keze), de alapvetően tudják kontrollálni :D
Én egyébként megértelek, tudom, hogy vigyázni kell az érzékeny kis lelkükre és nehogy már sérüljön szegénykék szexuális élete, de én is megpróbálnám valahogy finoman leszoktatni róla, hogy ne rögzüljön ez a szokás. Nem hinném, hogy bármi problémája lesz belőle, ha abbahagyja a fütyifogdosást. Valamit próbálj adni helyette, amit elfogad, alvóállat, rongy, vagy a te pólód, amiben előtte alszol egy éjszakát, hogy érezze az illatodat, és ha elfogadja alváshoz, utána könnyebben menne a dolog.
Én még mindig nem értem, hogy tud a body alá úgy benyúlni... Adj ár szorosabbat, ami alul széles és 3 kapoccsal záródik, oda aligha tudna benyúlkálni. Na meg nyilván van a body fölött még valami, hálózsák?
Muszáj valamit fogni, szorítani, kapaszkodni valamibe ebben az időszakban, amikor az anyáról való leválás megtörténik. Általában egy rongyi, párna, takaró, plüssállat tölti be ennek az átmeneti tárgynak a szerepét. Na most ha ő megtalálta a fütyijét, akkor innen kicsit nehéz a visszaút a plüssök felé, mert nincs az a játékmackó, amit kellemesebb lenne szorítani:)
Nem rögzül ez olyan hosszan, ahogy tartasz tőle, de 3-4 éves korig belefér. Akkor pedig már meg lehet vele beszélni, hogy mások előtt ne tegye.
Gondolom most elsősorban a bepisilés illetve a kipisilés miatt kellemetlen a dolog... mégis azt ajánlom, ne foglalkozzatok túl sokat a témával.
ilyen kicsikent igen,ismerkedika testevel,nincs ezzel semmi gond.nem mast csinal:)
semmi kulonos nincs ebben,ismerkedika kis testevel,majs elhagyja,es jon masik amivel foglalkozik
szerintem meg semmi különös nincs benne ha a gyerek meg akarja fogni a bimbót az én 2 éves fiam ugy alszik el hogy fogja a cicit
Már bocsánat (nekem is van fiam) de soha eszembe nem jutott hogy a bimbómat fogdossa a gyerek. Nem is értem ilyen hogy jut eszedbe????
Nálunk is volt fütyifogdosás ami teljesen normális akár 3-4 éves korig. Egyre kevesebb egyre ritkább lassan leszokik róla.
igen, fogja fogdosni. a lányom 5 éves, és fogdossa.. nem a fütyköst, a nunit :D Majd kinövi. A fiaim is fogdosták, kinőtték.
azért kzdek megnyugodni hogy más fiu is fogdossa:)))de ilyen kicsik???:)
"biguja"??:)Hogy találtatok ki ilyen nevet??:)
hát jo fej az biztos mert mindent kimagyaráz:))szépen beszél ugy hogy megértjük egymást:))
Mi is így hívjuk a kisfiamnak hogy biguja.
Egy biztos, nagyon kreatív, találékony a kisfiad!:)
Gratulálok, nagyon jó fej lehet !:D:D:D
szia az én fiam is fogdossa a biguját mi ugy hivjuk szerintem ez természetes folyamat majd elmúlik ez a szokása
persze hogy nem szertném nem is bántom érte.csak félek hogy rajta marad...és majd 4-5-6-7- évesen is fogdossa a fütyit!!
Ez teljesen normális. Ne büntesd, ne próbáld leszoktatni róla. Ne foglalkozz vele. Egyrészt kicsi még, másrészt ezt minden gyerek csinálja. GOndolom nem szeretnéd, h szexuális frusztrációi legyenek felnőttként.
Megértem az is hogy természetes folyamat:)))de a nagyobbik fiam nem csinált ilyet!!!!Magamat érzem hibásnak hogy nem engedtem neki a bimbomat fogdosni mert ugye nem akartam hogy rászokjon és ezért találta ezt....söt most várom a 3. kisfiamat fütyi téren profi vagyok:)de tényleg csak ez az egy nyugtalanit hogy elfogja e hagyni vagy nem?????
További ajánlott fórumok: