170 fokig dönthető babakocsiba mennyi idős kortól lehet babát vinni? (tudásbázis)
Köszi szépen a segítséget!
Én is azt gondoltam, beletehetem, csak megerősítésre vártam! :)
Netti, ez is meg van döntve, a teljes teste, mert elfér felül, szóval nem hajlítva van!
Szerintem is bele lehet tenni újszülöttet is.
Az autós hordozó ülések a 0-13 kg-id tipus sem 180 fokban fektetett, sőt!
És valóban csak 1-2 órát vannak benne a gyerekek.
Szerintem már az újszülöttet is.
Nem 10 fokon fog múlni a gerinc tökéletes íve, főleg nem egy órás levegőztetés során.
helyesbítek, fel tudott ülni magától.
ez nagyon fontos.
szerinem csak azért nem szerencsés, mert a babák jobban szeretik a "zárt" teret. szerintem a mózes nagyobb biztonságot ad még nekik mint egy sportkocsi. de ez az én véleményem.
nekem hason alvó babám van. így én csak 6 hósan tettem bele, mikor már tudott ülni magától.
Majdnem vizszintes, miert ne?
Van aki az ujszulottet egesz nap autos ulesben hurcibalja (sajnos)
Szia!
Ha nem hason alvós, akkor szerintem bele lehet tenni.
Hisz ha belegondolsz, csak 10 fok a különbség a 180 fokig dönthetőhöz képest, s még egy példa: a refluxos babákat is kb ilyen "dőlés szögű" ágyban altatják.
Persze ez az én véleményem... :)
Képet nem tudsz mutatni a kiszemelt babakocsiról?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy 170 fokig, tehát majdnem vízszintbe dönthető babakocsiba 2 hónapos babát beletehetem? A leírások nem egyértelműek!
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Ha egy babakocsi háttámlája teljesen dönthetô miért csak 6 hónapos kortól ajánlják?
- Mikortól lehet a babakocsi fekvő részét megemelni?
- Újszülöttnek 170 fokig dönthető kocsit vettünk véletlenül, jó lesz neki?
- Majdnem vízszintesig dönthető babakocsi jó 4 hónapos babának?
- Érdeklődni szeretnék a Pikolo S-916-os babakocsiról.Azt irják róla hogy a háttámlája pihenőpozicióba dönthető.Az hány fok kb?
- Milyen esernyőre csukható babakocsi van, ami vízszintesre dönthető és van felhajtható lábtartója?