Majdnem vízszintesig dönthető babakocsi jó 4 hónapos babának? (beszélgetés)
szerintem nem jó.
majd ha ülni tud, akkor lehet.
9 kg, de hát érted, a gyerek meg 6...és még csak 4 hónapos, mi lesz később??? 30 kg-t cipeljek?
Amúgy csak kirándulásokhoz, utazásokhoz használnám, tehát nem kell, hogy tudjon mindenfélét, csak tartsa meg a gyereket és könnyű legyen. :-D
na igen, nem véletlenül ilyen olcsó ez a kocsi ;D
ilyet én se szívesen cserélnék le :S
hány kiló a mostani kocsitok?
mi akkor vettük a sportkocsit mikor már járt a babám, 1 éves kora után. szerintem ezekhez a kocsikhoz még kicsi a babád, nekünk is bertonink van, érdemes lenne megnézned, elég kényelmetlen, ha hátradöntöm a vázon feküdne, nem hiszem, hogy fekvő babának találták volna ki :( arra viszont pont jó, hogy a boltba vigyük magunkkal és 5 percre beleüljön míg fizetek mondjuk. vagy séta közben ha elfárad.
hordozókendőn, kengurun nem gondolkodtál. talán még az lenne a legjobb. vagy lecserélni a nagy babakocsitokat egy könnyebb, kisebb többfunkciósra?
Bertoni Star babakocsit néztem ki a lányomnak, mert ami van multifunkciós az borzasztó nehéz (most kb.15 kg gyerekkel együtt, amit nem könnyű BKV-ra feltenni, lépcsőzni) és nagy még összecsukva is. Nem baj, ha nem teljesen vízszintesig dönthető? Ülni még nem tud.
Más is vett plusz babakocsit? Kicsit luxusnak tartom, még ha nem is kerül (viszonylag sokba), de sokkal egyszerűbb lenne az életünk egy könnyű kocsival. Eladni meg nem szeretném ami van, mert ha jön tesó, annak jobb azért a mózes.
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- 170 fokig dönthető babakocsiba mennyi idős kortól lehet babát vinni?
- Érdeklődni szeretnék a Pikolo S-916-os babakocsiról.Azt irják róla hogy a háttámlája pihenőpozicióba dönthető.Az hány fok kb?
- Milyen esernyőre csukható babakocsi van, ami vízszintesre dönthető és van felhajtható lábtartója?
- Chipolino Omnia 4 babakocsi háttámláját hogyan lehet feljebb állítani vízszintesről?