16 hetes terhesen 2100 a méhszáj, mit lehet tenni? (tudásbázis)
Sziasztok lányok!
Nekem 4 gyerekem van, az elsővel (most 20 éves), ilyen eredményeim voltak nekem is, akkor ezért még befektettek kórházba. Igaz, nekem megelőzte 3 vetélés, tehát habituális vetélőnek számítottam.
Akkor állta az állam a költségeket....
Azért én vigyáznék a helyetekben! Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, hogy szigorú fekvés, no szex, no mindennapi élet, rohanás...
Most nem a mindennapi rutinnak van itt az ideje. Más (áldott) állapotban vagytok!!!! Lassítsatok!
Lehet még rohanni egy életen át.
Mindent meg kell tenni, hogy ezek pici babák, ne érkezzenek (sokkal) hamarabb!Gyógypedagógus és bölcsis dajkaként tudom, hogy akkor aztán lesz gond, ha előbb jön a baba (sokkal),akkor aztán lesz pánik, hajtás, rohangászás fejlesztésről-fejlesztésre, anyagilag, emberileg is megborul a rend olyankor. Ne tegyétek ki ennek magatokat, ha esetleg elkerülhető!
Végül még annyit írnék, hogy én is: beteg gyerekem miatt lettem gyógypedagógus. Jól ismerem az anyai vonulatát is ennek.
Szakmai kérdésekre is szívesen válaszolok, ha érdekel valakit.
Boldog babavárást és szép egészséges baby-kat kívánok nektek!
olvasd már el a kérdést mielőtt itt mindenkit rendre utasítasz
az volt a kérdés, hogy kinek mit mondott ilyen értékre az orvosa
légyszives
2100-as méhszáj??? mi vele a probléma???? nincs vele teendő...magnéziumot alapból ajánlott szedni...2x1 MgB6+ Elevit....
Nem kell itt vészmadárkodni, hogy nincs sex, meg végig feküdni kell....Simán megy tovább az élet. Csináld azt amit eddig is. Ha gáz lenne akkor nem csak simán beírják a könyvedbe, hanem befektetnek....NYUGI VAN!!!!
Szia nekem 18 hetesen volt 1000!!Poci nálam is keménykedik!!Sok pihi meg persze magnerot!!Furcsálom hogy nem mondott semmit a dokid meg persze nem mondta a magnéziumot!!!
Korházban is voltam pár napot!!27 hetes kismama!!:)
magnézium citrát (500mg) 3x2, és pihenés. 20.héten méhszáj 1000, és kihúztuk a 36.hétig.
Kati
feküdni végig, no szex és pihenni és pihenni
mondjuk Nekem mélyen fekvő méhlepényem is volt, szal lehet azért voltak velem ilyen szigorúak
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Erős irritáló köhögés terhesen. mit lehet tenni ellene?
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Mire számíthat, akinek 17 hetes terhesen nyílni kezdett a belső méhszája?
- Ha kiderül, hogy valakinek rossz lett a májfunkció eredménye terhesen, mit lehet tenni, hogy ne legyen baj?
- Mit lehet tenni, ha a munkáltató nem akarja terhesen tovább fizetni a táppénzemet, de már nem tudok visszamenni dolgozni?