1,5 óra agyi oxigénhiány = agyhalott? (beszélgetés)
Elotte nem volt epilrpssias rohama. De errol nagyon kell Ra figyelni.
Szedni a gyogyszert, idoben aludni, es teljes eletetelhet.
Nekem rolt 2 epilrpssias kolleganom. Rendssekes lefekves, kepes gyogyszeret idoben.
Amikor elsosegely tanultumk, nagyon beleverte a mentos a fejunkbe, hogy 1_2 torott borda mentheto, de a karoskodott agy nem.
Pupaljunk, fujjuk a levegot
Abban a kis varosban, ahol felnottem, kB 15 perc a kozelirkhez kierni. Mindenki mas agyhalott, ha nem pupaljunk. Egy Nagy varosban remenytelen.
En szerencsten nem lattam szuvrohamot. De bsromirs esznek kell lenni.
Ez lehet alolegiaes rohwm iss.
Nagyon sajnalom.
Miert vittek vissza?
Egy apilepszias beteget csak ellatni kell es megfigyeles alatt tartani.
Valoszinuleg hazudnak az orvosi jelentesben. Egesszeges agyb10 perc mukodik, de 6-8 perccrl kell szamolni, mert melegben dolgozik
Ha valaki osszeesik, a szervixnek meg kellene allnia. Mert elso az ember.
Nagyon jó barátom lánya, egészséges, sportos értelmes kiscsaj, 25 éves korában, kapott egy epilepsziás rohamot. Nem volt addig semmi jele, hogy epilepsziás lenne, ezért bementek vele a körzetihez, aki elküldte őket a Balassába, ott a vizsgálat közben a lány kapott egy nagy rohamot, nem kapott levegőt, folyt a nyála, a szemei fennakadtak és az orvos, meg a ápoló csak tördelték a kezüket, elküldtek egy orvosért, aki kb 5 perc múlva megérkezett..........és visszahozta! Nem igen volt több, mint 5 perc!! Jelenleg a szakvélemény szerint az értelmi szintje debil, egy kb 6 évesnek felel, meg és....romlik!
Mondom kb 5 perc, amíg alig tudott levegőt venni és fulladozott....teljes leépülés lett, agyilag károsult.
Ő az ékes példája, hogy lábon ki lehet hordani az agyhalált 😂
Nem tudom mikor történt vele az eset, de ha igaz lenne az megmagyarázná az elmúlt néhány év munkásságát.
Szerintem full kamu, ahogy az egész Sch. jelenség
Nekem ezzel mindig az a bajom, hogy az orvosokat az hogy utána milyem szinten funkcionálsz egyáltalán nem érdekli, "szuszog a beteg oszt jóvan az úgy".
Engem inkább ne élesszenek újra mint hogy utána árnyéka legyek önmagamnak, ami nekem esetleg már mindegy is, de a családot iszonyatosan megterheli, tönkre teszi.
Én az elmúlt 1 évben iszonyatosan de nagyot csalódtam az orvosokban, az orvostudományban, mert segíteni nem tudnak, igazából a bajom sem ismerik, de szerintük jelenleg tök jól vagyok, nem is értik mi a problémám, mert nem azt nézik hogy az 1 évvel ezelőtti önmagam 10%-a se vagyok.
Ő már a stroke előtt is az volt.🤣
Azt mondják, hogy az eset egy éve történt. Jobban is átgondolhatták volna a forgatókönyvet, amivel a népet etetik. De kezdett elülni a korábbi botrány, valamivel elő kellett jönni, hogy címlapon legyenek.
Ha a Sch. Norbira gondolsz, akkor ő az (mármint beszélő, járó agyhalott). 😂 Gondolom rá, mert én is pont ma láttam a cikket róla, hogy elmondása szerint 1,5 órán át nem kapott oxigént az agya.
Mondjuk az érdekes, hogy utána végig autót vezetett és nem vették el a jogsiját. 1 hónappal a sztrók után tesztvezetésen volt Ausztriában és élőt közvetítettek. Valami nem kerek a történetben...
Kizárt. 1,5 óra ilyen esetben végzetes.
Azt mondják átlag 15-20 perc, amit meg lehet úszni károsodás nélkül, de ez is függ pl hőmérséklettől, magasabb hőmérsékletnél nagyobb az esély és a mérték az agykárosodásra.
Állítólag a műtőkben a fertőzésveszély csökkentése, koncentrációs képesség fenntartásán túl a szövetkárosodás lassítása miatt is van hideg.
Nem.
Ez keptelenseg. Az elsosegely oktatom, aki mentoorvos volt, elmondta, hogy pupaljunk batran, ritkaneset, hogy betotik a borda (de igy sem szurunk tudot vagy szivet). kB 20-15 perc ido, es serul az agy az agy. 20-30 perc amig profit segigseg nelkul lehet eleteben tartani valakit agykarasodassal, ha azonnal fujjak a levegot, ez nyomjak a mellkkast.
További ajánlott fórumok:
- A nagyim agyhalott, miért nem ér véget a szenvedése?
- A XII pár agyideg legutólsó idege a nyelv alatti ideg?
- Magas intelligenciájú, agyilag hiperaktív, viselkedészavaros kisfiút hogyan lehet kezelni?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Szerinted az embereknek van lelke , vagy agyi folyamat a "lelki" működés is?
- Lehetséges, hogy ágyi poloska pete?