15 éves leányzó nála 11-12 évvel idősebb férfival beszélget szexről, esetleg a karjaiban köt ki? (beszélgetés)
Szerintem egy lány ne beszélgessen a szexről férfivel!
....kivéve, ha le akar vele feküdni.
De 15 évesen ne feküdjön le senkivel, mert sem testileg, sem lelkileg erre még nincs "kifejlődve"
Agyilag meg végképp nem!
A beszélgetés ugyan önmagában nem tűnik ártatlan dolognak, de!!! és itt van a kutya elásva. Nem kell egy hormontúltengéses kamasznak még az is, hogy elinduljon a fejében a vezérhangya... Inkább a negatív következményeket hangsúlyoznám.
A fiatalember meg beszélgessen a korban hozzáillő hölgyekkel, feltéve, ha hajlandók ilyesmiről beszélni. Beszélni?????????????
Érdekes, amit írtál. Mert valóban így van manapság ez már. Éppen ezért tartom CSAK a beszélgetős részét a dolognak úgymond normálisnak, mert míg csak beszélgetnek, abból baj nem lehet. Még akár haszna is származhat a dologból, később tudja majd hasznosítani a hallottakat.
Én pl 16 vagyok, és igenis beszéltem már ilyesmikről.
De az már, hogyha meg is teszik, azt amikről beszéltek előtte, az már úgy sokkal kevésbé van rendjén.
Nem ártana ha az apuka a maga szemszögéből is elbeszélgetne a lányával. Tőle az elmondottak hitelesebbnek hangzanának (természetesen itt nem a szülői megtorló szigorra), hanem a jószándékra, hogy milyen veszélyek várhatnak rá.
A serdülővel éreztetni kellene, hogy bíznak benne, de bizonyos szabályokat viszont kell tartania.
Gondolom, többen is nézitek a Hetek mennyország sorozatot. Itt látni, hogy kezelik a szülők a felnőni vágyó fiatalokat. Így is túl korán nőnek fel testileg, érzelmileg. És ez később nagyon komolyan visszaüt. Nem lenne szabad elvenni a gyermekkor, az infúkor szépségeit. Később úgyis belekerül a húsdarálóba.
Én nem örülnék a 15 éves leányzó anyukájának helyében :(
Szerintem is az anyukájával kellene megbeszélnie. Szerintem apu ebben az esetben nem ideális beszélgetőpartner, akkor sem, ha a másik nemről szólna a beszélgetés, s nyilván ebben apuka tájékozottabb lehet,mint anyuka.
De ha jó a szőlő-gyerek (pontosabban anya-lánya) kapcsolat, akkor alapból anyuhoz fordulna a lány jó esetben.
És igen, ha a pasi ennyivel idősebb, akkor már gyanús.Beszélgeti ugyan még nem bűn, de - ahogy sokan írtátok - ennek lehetnek folyományai, ami viszont már az.
Szia
Ebből először beszélgetés van, majd jön a kíváncsiság a 15éves részéről, és ott az idősebb is aki majd szépen rábeszéli.
Mivel olyan a téma amit őt érdekli az idősebb meg jóval tapasztaltabb, naná, így bele esik a csapdába:( sajnos, de nem így legyen , próbálj közbe lépni túl nagy a korkülönbség, és mit is akar az a pasi felvilágosítani szex terén vagy gyakorolni is.
A 15 éves csak kíváncsi tapasztalatlan, de egy 27 éves az már tudja mit is akar.
Ha a srácc beleszeret a lányba abból előbb utóbb szex lesz de a lány még nem kicsi ehhez?
Egy 27-nek meg szexuális szükségletei vannak.
én frászt kapnék ebben az esetben a lányim 15 évesek.
Nem vagyok maradi de szerintem egy 15 éves, még gyerek és nem beszélve arról hogy kis korú, hála én vagyok olyan kapcsiba a lányaimmal hogy inkább velem beszélnek meg dolgokat mint mással és őket még nem érdekli a fiúzás:) Nem,azt mondom hogy nincs tini szerelem mert ebben a korban ez normális,de hogy szex szóba jönne azt nem :) hála, :)
Sőt még bőven ráérnek ebben a világban.
de nem ítélek el senkit mindenki úgy neveli a gyerekeit ahogy akarja, és azt enged meg neki amit akar.
Ez nehéz dolog, sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Bocsi, értelmetlenül fogalmaztam meg a kérdést.
Azt szerettem volna, hogy külön-külön csak a beszélgetésről, és csak a testi kapcsolatról mi a véleményetek. :) Nem egymás következményeképp, vagy egyben a kettőt.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Több randi után az első ottalvós estén, meghitten egymás karjaiban aludni, de szex nélkül. Miért?
- Kapcsolat egy jóval idősebb férfival...