14-18 éves fiatalok drogot, alkoholt fogyasztanak, sőt cigiznek is! (beszélgetés)
Hát 94.Január.30-án születtem még nem vagyok 17..xD
És én is bocsánatot kérek magától!!!!!!!!
Na ez a beszéd!!:D Ha ilyen szépen írja le nekem ami nem teszik magának én is szépen reagálok..
Nem egyből azzal támad hogy fruska vagyok!!
Mert amúgy sem én kezdtem el vitatkozni!! Meg le kurvázni másokat amikor nem is ismerem..xD Én csak elmondtam hogy szoktam néha inni meg egyszer-kétszer kipróbáltam a fűvet és bevallottam hogy igen ilyen fiatalon cigizem és kávézom! Én nem szégyellem ezt mert a világon minden második ember kipróbálja (ta)...!! És én nem írtam senkire semmi rosszat csak magamról meséltem és elkezdtek egyesek fikázni és én meg vissza...
Ilyen a természetem nem hagyom magam!!!
És igen szemtől szemben is megmondom a magamét nem félek! Már volt rá pár esett...
Én eddig nem mondtam senkire semmi rosszat!! Ti kezdtétek tisztelet a kivételnek! Nem hagyom magam!!
És őszintén megmondva leszarom a korosztályt! Úgy beszélek ahogy nekem tetszik nem tűrök! Én normális vagyok azzal aki velem az...
Mi van papa felkaptad a vizet vagy mi van?? Még fruska..xD az igen keni ám a papa! Mi maga?? Talán Magyar tanár?? Nem tök mindegy magácskának papó hogy,hogy írok?? Sztem helyesen írok vegyen nagyobb szemüveget! És én nem egyesévvel nyomkodom a billt mint maga!!!!xD
Mit oktatom Turbinyeket?? Én nem oktatom csak elmondom neki hogy mit írtam le mert ő ezt nem érti! Maga meg mit nettezget? Mennyen bulizon az idősek clubjában...xD Persze majd minden időmet azzal töltöm hogy elgondolkozzak azon hogy miért támadnak le..xDxD Köszönöm nem kérek a sajnálatából!!:D
Mindenki úgy rongálja a szervezetét, ahogy akarja!!
Ez az ő baja...lesz előbb-utóbb:))
Szerintem a tisztelet nem korral jár, korosztálytól függetlenül tisztességesen kéne az embereknek beszélniük egymással.
Sok tiszteltet nem láttam egyik oldalon sem itt.
Mimmo 33 elmondanád hogy mi hajmeresztő van a stílusomban?? Én csak elmondtam hogy kik és milyenek a kurvák ami szívemen a számon!!!
Egyes nem normálisak kurvának találják már azt is ha valaki cigizik..!!xD Már nem azért! Mimmo inkább vagyok gyerek mint vénasszony na ennyi és ezt vedd annak aminek akarod!! Sztem az irigység beszél belőled... Hogy te ezt már nem teheted meg mint a mostani fiatalok :D
na ennyih..xDxD:D:D:D:D
:)
majdnem
a csúnya szavakra gondolsz?
ha lekurváznának szerintem én sem fejezném ki magamat hálásabban.
:D
Én is, de ott azért annyira az ember nem kapja fel a fejét...
De hát ő még egy gyerek, akármennyire is nem akar annak tűnni;)
áh, én olvastam ilyet 40 évesektől is.
:O
Hogy lehet egy fiatal lánynak ilyen hajmeresztő (és akkor most szépen fogalmaztam)stílusa?!
hú, miket fogsz kapni.
Sorry azt akartam írni hogy Én **NEM** azt mondtam alkoholista vagy drogos vagyok 17 évesen!!!!!!
csak felbaxták egyeseeek az agyamat :@@@@
Turbinyek!!!! Én azt mondtam h alkoholista vagy drogos vagyok 17 évesen!!!!!! Csak hogy általában bulikon iszok!!! És azt nem írtam hogy drogozok írtam h kipróbáltam és elég jó volt de nem szoktam rá és nem is fogok!!! Attól hogy cigizem meg kávézom kedves Sammel nem vagyok KURVA!!!! Ha nem tudnád a kurvák azok akik pénzét basznak!!:@ Nem az aki cigizik meg kipróbálta a piát és a drogot!!
Ajajj akkor sok kurva van szerte a világon ha neked ez kurvaság!!! Köszi Veronika h kiállsz mellettem!!:) Amúgy meg turbigyek irtó későn írtam a hozzászólást és rohadt álmos voltam!! NEM VOLTAM BENYOMVA okoska!!xDxD
Nem értem, most mit támadjátok fiatalcsajszit.
Én is voltam fiatal és én is mindent kipróbáltam, a fűnél pedig keményebbet. Mégsem szoktam rá, nem lettem alkoholista, se drogos. Inni mi is ittunk, minden hétvégén, néha többet, néha kevesebbet. Fiatalok voltunk, buli volt, tanuláson kívül más dolgunk nem volt.
A tinédzserek ilyenek, próbálgatják, hol a határ, meg ugye minél tiltottabb valami, annál érdekesebb.
A legtöbb elzüllött, drogos fiatal azért olyan, amilyen, mert a drága szülei leszarják őket. Megtömik zsebpénzzel, csak arra nem figyelnek, hogy mire költik el. Nem hallgatják meg a problémáikat, nem érdekli őket a saját gyerekük lelki világa.
Amúgy a cigiről tényleg le kéne szokni. Én már megtettem.
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?
- A nők mértéktelenebbül fogyasztanak alkoholt?
- Alkoholt lehet fogyasztani alkalmanként, ha szednem kell vérnyomáscsökkentőt?
- Szabad a fogamzás előtti időszakban alkoholt fogyasztani?
- Helex SR 0, 5 mg (nyugtató) és Anafranil 10 mg (antidepresszáns) rendszeres szedése mellett alkalmanként lehet alkoholt fogyasztani?