13-14 hetesen magzatmozgás? (beszélgetés)
Biztos hogy a baba:) Gratulálok! Pár hét és már érződik kintről is, nagyon jó lesz:)
Én egyébként már 8-9 hetesen nem tudtam begombolni a nacikat, pedig fogytam 3 kilót a terhesség elejétől számítva.
Amúgy én a 15-16. hét körül éreztem először, csak ez még olyan bizonytalan érzés.
Gratulálok a kisfiadhoz is:-)
Izgalmas napok elé nézel :-)
Körülbelül, igen.
De inkább legyen aktív a baba, mint bármi okból passzív.
Lesz az olykor majd úgy is, na ezt ne!:-)
Mikor a bordáid közül kell a lábacskát kicsit finoman kitolni, vagy a köldöködből.:-)
:-)
Vezetek néha ilyen kis szösszeneteket,de csak magamnak itthon.Csodálatos ezt megélni.Kár lenne kihagyni.
Elhiszem, hogy bizonytalan érzés. Majd lesz olyan amikor abban leszel bizonytaltan, hogy kapsz-e levegőt, vagy a lába a tüdődben van-e? :D
Szerintem, ha a fejedben, meg a szívedben már úgy "érzed", hogy ő mocorog odabent, akkor az tuti az. Én sem hittem soha, hogy ilyen erős, de az anyai ösztön tényleg működik. Higyjél az érzéseidnek, és éld meg őket. És, ha tanácsolhatom írd is le.
Nekem első baba 13 hetesen már érezhetően mocorgott.
Nem sokan hitték el, de Ő volt, mint 1 pici halacska, és elég rendszeresen.
Aztán idővel.....jó kis "móka" lesz!:-)
Szia!
Kislányomat a 14. kisfiamat a 20. héten éreztem először :) Kislányom a okt 22-re voltam kiírva 16.-án megszületett kisfiam holnapra van kiírva de semmi jele annak, hogy ki akarna bújni :( kényelmes kis fickó...
Pontosan 23 éve volt, annyi lesz a lányunk.
Pihiztem, és elkezdett mozogni. Otthon volt az apukája, mondtam neki tedd rá a kezed, hogy mocorog.
Persze az úgy van ahogy a Móricka elképzelte. :) Abbahagyta. Másik alkalommal nem hagyott cserben. Akkor is rendesen forgolódott.
Hát igen nagyon jó érzés.
Rendben!:-)
De csak 2,5 hét múlva megyünk legközelebb uh-ra!
Jaj,de irigyellek!Gratulálok!
Az elsőnél 20.héten,másodiknál 18.héten,harmadiknál a 16,-on éreztem.Míg a fiúk tomboltak,"kirúgták a ház falát",a kislány végig finoman,gyengéden mozgott.Nagyon furcsa volt a különbség!
Mikor már rendesen mocorog, hullámzik a hasad. És majd milyen huncut lesz! A párod ráteszi a kezét a pocakodra, gondol egyet, és abbahagyja a mocorgást.
Nekem párszor csinálta a lányom, és az, nem mostanában volt..
Biztosan jól érzi magát, bár én azt figyeltem meg, hogy akkor mozog a baba, ha pl. ülök, vagy fekszem, mert akkor nem hintáztatom a járással, bármilyen tevékenységgel.
Vagyis nem dajkálja senki :-)
Ez tényleg butaság!
Én sem vagyok picit sem sovány, de a 16. héttől érzem a babám mozgásait!