12 napja késik a havim (beszélgetés)
6. f7f780f355
2022. okt. 16. 18:05
Siman lehet hogy terhes lettel de elhalt. Menj orvoshoz mert ha nem vetelsz el es nem kaparjak ki nagy bajod lehet
5. 3cafcf40fb (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 16. 18:03
Ha van vmi, legalább derüljön ki minél hamarabb, hogy kezelni tudják!
De az is lehet h később volt ovulációd, vagy valamiért ebben a hónapban kimarad a menzesz. Az sem feltétlenül jelent bajt :)
Esetleg próbálj meg tesztelni egy Predictor Earlyvel.
4. martini64
2022. okt. 16. 18:02
Nincs semmi gond. Terhes vagy. Gratulálok!
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 3cafcf40fb)
2022. okt. 16. 17:58
Örülnénk neki nagyon igen. Ebben a hónapban terveztük még komolyabban belevágni a projektbe és most aggódom hogy valami gond van velem. :(
2. 3cafcf40fb (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 16. 17:53
Az egy halvány pozitív lehet hogy érzékenyebb teszt?
Bár 12 nap után már szerintem azért erősebbnek kellene lennie 🤔
Tervezett lenne?
2022. okt. 16. 17:52
12 napja késik a havi vérzésem. 4 tesztet csináltam eddig amiből 3 negatív egy pedig nagyon halvány pozitív lett. Folyton olyan érzésem van mintha meg akarna jönni kicsit szúr a hasam meg fáj a mellem. Ha hétfőn kérek időpontot SZTK-ba nőgyógyászatra akkor ott majd tudnak segíteni vagy elküldenek? Mindig nagyon pontos a vérzésem a ciklusom 28-ik napján mindig meg van.
További ajánlott fórumok:
- 10 napja késik, mit tegyek?
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Késik a menzim 8. napja, a tesztek neg.-ak lettek, a nyálam mégis páfrányos. Mit jelenthet?
- 5. napja késik, van valami módszer amivel elérem azt, hogy megjöjjön?