10 perc szobabicajozással 40 kcal-t égetek csak el? (tudásbázis)
Szia szuzi, remélem még tart az elhatározásod! Gratulálok az eddigi teljesítményedhez, nem semmi! (tudom, mert én is sokszor fogyókúráztam már...)
Én a helyedben nem pánikolnék a kalóriaszámolás miatt. Lényeg, hogy mozogj, és úgy, hogy elfáradj. Napról napra többet fogsz bírni, meglátod, és emiatt is jobban fogod magad érezni. A kilók meg sokkal gyorsabban fogynak, ha mozogsz is, nem csak diétázol.
Gratula az eddigi eredményeidért! :)
Sok ember már az elején feladja!
Már 7 hónapja fogyózok 17kg-ot dobtam le de most elfogyott a kitartásom igy hát elhatároztam hogy valamit mozgok is.
Napi 1500-1600 kcalt fogyasztottam el,de mára már annyira belefáradtam az állandó számolgatásba....
Köszönöm a sok tanácsot nagyon rendesek vagytok,hogy segitetek nekem...
Ez bizony előfordulhat...
Rövid nagyon intenzív tekeréseknél azonban jelentősebb az edzés utáni emelkedett oxigén felvétel (epoc) miatti zsírégetés.
Viszont egy jól összerakott diétával tudsz igazi eredményt elérni..
Szia!
Gratulálok az elhatározásodhoz!
Én munkába kezdtem el bicajjal járni.
Nem nagy távolság, csak 5 kilométer.
De 6 hónap alatt több, mint 5 kilót adtam le. :)
Szóval hajrá, és sok sikert!
A fogyás 80%-a a táplálkozás, a maradék a mozgás.
Építs izmot intervallum edzéssel, majd az izom sokkal jobban fogja égetni a kalóriákat.
De amíg izmot építesz addig nem fogsz fogyni, a kettő együtt nem megy.
Nem elég a fokozatot és az időt nézni. Figyeld a km/h-t is! Minél alacsonyabb fokozaton tekersz, annál gyorsabban kell.
Én ha a combomat akarom megmozgatni, akkor 2-es fokozaton 20-26km/h sebességgel hajtok kb 1 órát. Általában 3perc=1km és 730kcal megy le 1 óra alatt. A szobabicajt nem elég abban a tempóban hajtani, mint a rendes bicajt. Mivel elég unalmas és hosszú 1 egész órán át hajtani, én a sorozataimat szoktam közben nézni!:)
Jó az :)
Csinálj intervallum edzést, hatékonyabb.
Ma szereltük össze az uj szobabicajom és 15 perc tekerés után 40kcalt égettem el!?
Nekem kevésnek tűnik!
Lehet nem jól számolja?
További ajánlott fórumok:
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- 2010. február 1-től számoljuk együtt a kcal-t, a ch-t, és fogyjunk le nyárra!!:))
- 21 perces edzéssel is égetek el zsírt?
- Mennyi kcal-t ehetek naponta ahhoz, hogy fogyjak? (165cm/94kg)
- Ha 1600 kcal-t eszem egy nap és elégetek kb 400 kcal-t akkor így lehet fogyni?
- Milyen szobabicajt érdemes venni, hol és mennyiért?