10 hónapos fiú baba fütyijének bőre alatt két fehér hólyag szerű valami mi lehet? (tudásbázis)
azt mondta, hogy nyugi:)
Szmegma névre hallgat az a valami, ott ahol van ott fel fog válni a bőr és ez jo mert nem lesz letapadva a bőr.
Mosni kell ahogy eddig, nem cibálni csak addig hátrahuzni mig engedni és szépen egyszer csak majd kiürül, és amikor az kijön, akkor ott feljön majd a bőr.
igen, én sem tépem neki hátra, ameddig engedi addig huzom és tisztiom. Nem is értem miért ne tisztitanám meg ott is a gyereket.
Egyébként ugy van hogy feljön neji a bőr a fityma aljáig, és ahonnan már nem megy tovább na ott van ez a valami.
Férjem van nagyon begázolva nehogy baj legyen a kukaccal :D két lány után a kicsi fiunál:D szóval elviszem dokihoz tuti ami tuti
Védőnő? Gyerekorvos???
Ők látnák is és értenek is hozzá!
Ahány ház annyi szokás, Németországban nem fürösztik az újszülötteket, megnézik a BCG előtt, nem allergiás-e rá. stb. (München)
Angliában nem adnak D vitamint, nincs orrcsepp 1 éves korig, nincs köptető.
Azért, mert Svédországban élsz, nem biztos, hogy ők tudják jobban.
Nálunk is van, kisebb zsírcsomók, ami felgyülemlik a bőr alatt. Ahogy húzogatjátok, szépen lassan kijön majd egyben és ott fel is nyílik a bőr. Én ezzel nem vittem orvoshoz, nem gyulladt be, szépen kitisztul és így legalább a bőr is jön fel lassan-lassan.
Én is így csinálom, ahogy Ti, fürdéskor és utána kicsit húzogatom, ameddig engedi és amíg nem feszül. Durván rá volt tapadva, de néhány hónap alatt most már szépen jön fel, igaz, még kb. csak felénél tartunk. Most 2,5 éves a kisfiam, de inkább így lassan és biztonságosan, mint hogy felrántsák és utána meg szenvedés hetekig amíg begyógyul.
Az én fiamnak babszemnyi volt, az orvos műtötte ki neki, pici műtét volt, nála fitymaszűkület váltotta ki nála, hogy begennyedt.
Nem fájt neki sem, de az orvos jobbnak látta, ha ő nyitja meg.
DIREKT KÉRTEM, hogy nem érdekelel a vélemény, hogy huzzuk vagy ne huzzuk!!!
Nehéz lenne arra válaszolni hogy mi lehet ez a fehér hólyag a bőr alat??
Holnap elviszem orvoshoz, de addig szerezném tudni nincs e baj. 2 lány után fiunk lett, uj ez az egész fütyi dolog, pro kontr huzogatni nem huzogatni, légyszi ne irjatok olyat hogy kell vagy nem, nekünk azt mondták kell, mi minden fürdégkor ameddig engedi huzzuk, nem fáj nek, nevet közben.
Férjem csinálja. Ma fürdéskor szólt, hogy ott van valami.
Bőre alatt normál állapotban tehát nem huzva két hólyagszerű valami van ott puha, nem szabályos alaku kb borsószem nagyságú.
MI EZ????
További ajánlott fórumok:
- Lehet élni szexuális életet hólyaghurut, vagy felfázás alatt?
- Szoptatás alatt lett egy fehér kemény hólyagszerűség a mellbimbómon, ami pár nap után lila véraláfutásos lett és fáj, mitől lehet?
- Használt már valaki Urogin-t hólyaghurutra szoptatás alatt?
- Epeműtöttek nektek is szokott fájni a jobb bordaív alatt, ahol anno az epehólyag fájt?
- Csecsemő ínyén fehér hólyag
- Bárányhimlő - mennyi idő alatt jönnek elő a kiütések és belőlük a hólyagok?