Lehet élni szexuális életet hólyaghurut, vagy felfázás alatt? (tudásbázis)
Én egyszer mentem el hólyaghuruttal a dokihoz, már véres volt a vizeletem... Felírt valamit, kiváltottam, egy tasak por volt, amit vízben fel kellett keverni, azt meginni. Ennyi volt az egész, ahogy megittam kb fél óra múlva már semmit nem éreztem.
Lehet patikában recept nélkül is venni kanalas gyógyszereket rá, azután mindig olyat vettem, ha "felfáztam". Az első kis adag után máris rendbejövök ugyanúgy fél óra múlva, annyi, hogy ez nem olyan erős, mint amit a doki felírt, szóval ezt egy hétig használni kell napi háromszor, mert újra előjön.
Sokan nagyon sokáig képesek szenvedni a hólyaghurut végett, nem tudom miért. Nekem bőven megteszi a vény nélkül kapható szer és az, hogy sok teát iszom ilyenkor, hogy híg legyen a vizelet. (Minél kevesebbet iszunk ilyenkor, annál kevesebb a vizelet és minél kevesebbszer ürül, annál jobban tudnak a bacik szaporodni, annál jobban tud csípni pisiléskor.)
egyébként maga a sexuális élettől is lehet ez
ugyanis fogalom keveredés van, két külön dolog mikor konkrétan felfázunk, tehát leültünk s begyullad a hólyag, de ugyanolyan tünetekkel jár mikor baci okozza ugyanezt, a baci oda meg sex útján is bejuthat, ezért szokták javasolni, hogy sex után hamarosan érdemes egyet pisilni menni...
Szóval míg teljesen rendbe nem jössz, csak óvatosan.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idővel lehet újra szexuális életet élni missed ab után?
- Hogyan lehet újra felpörgetni a szexuális életet?...:)
- Hogyan élhetnék szexuális életet ha a nagyszüleimmel lakom?
- Szex, felfázás, visszatérő hólyaghurut
- Felfázás után mikor lehet szexuális kapcsolatot létesíteni?
- Helyrejöhetek-e, ha az állandó hólyaghurut miatt egy évig, a szexuális aktusok után antibiotikum szedek?