Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
10 éve menő, ma ciki zene? (beszélgetés)
[link]
Nekem ez már a ciki kategóriába tartozik.
Mindkettő nagyon jó. Egyáltalán nem ciki egyik sem. 😊
[link]
A hiányzó zene
[link]
Ezek mindig is ciki zenék voltak.
zeneben 10 ev az nem nagy ido!sokan ennel regebbi szamokat is szeretnek valtozatlanul!
Egyiktől sem tudnék 5 kedvencet kiválasztani, mert szinte minden számuk tetszett és ma is tetszik.
Próbáltam tízet kiválasztani, az sem ment. Igencsak szerencsés vagyok, hogy az ő zenéjükön nőhettem fel.
az Illést sosem szerettem,kedvencem volt a fekete pillangó.
Ezt nem mondanám...
Az èn kölyköm igazi mai gyerek,de pl az Abba az egyik nagy kedvence!
2000-es évek elektronikus zenéi mennyire menők?
Az kb. 2000-ben volt új, én akkor is meghallgattam, ma sem zárom el a rádiót, de ennyi.:))
Amit az Illés és Omega 40 éve megírt, azt ma is úgy imádom, mint akkor.
meg a kicsi gesztenye,hát fura az ízlésem,az újabbakat nem ismerem.
én általában a retro rádiót hallgatom hajnalban.
de mivel a zenét nem nagyon szeretem,a régi nagyon jók kivételével,gondolom mazochista vagyok,mert a palávert hallgatom.néha jobb,mint a sóder klub.
Vannak ciki zenék? Nahát!😲
Akkor a 60-70-es évek slágerei is cikik?
[link]
[link]
Hááát, 30-40 évvel ezelőtt sem volt egyszerű a zenei ízlésem, akiket bármikor meghallgattam/hallgatok, azok a YES, Journey, GENESIS még Peter Gabriellel, STING, és ez a mai napig így van.
Most amikor a retro korszakát éljük,felesleges ciki zenéről beszélni.
Ciki zene nincs, csak tetszik vagy nem tetszik zene.
Ami régen tetszett,mindegy milyen stílusu zene,dal, az még a mai napig is tetszik.
Ha valamire lehet mondani, hogy ciki ,az szerintem épp a mai zenék, dalok közt van.Tisztelet annak a kevés kivételnek ami van. Az előadók neveiről már nem is beszélve.
Számomra ciki zene nincs.
Vagy szeretem vagy nem.
De azèrt mert nem szeretem mèg nem ciki.
Még amit 40 éve imádtam, azt is a mai napig.
Butaság! A gyerekeim szeretik a régi zenéket is! Sőt! A lányommal és a vőlegényével voltunk discóban és ott 90-es évekre tomboltak a fiatalok!
Honnan jön ez? Sznob társaság talán cikinek tartja, mint az adidast, mert az nem Gucci,Dolce & Gabbana vagy Prada . :)
Nincs ilyen. Amit 10 éve szerettem, most is szeretem, amit akkor nem, azt most sem.
Szerintem ez egyéni döntés, hogy kinek mi a ciki és mi a menő a zenék közül. A fiatalok között is vannak olyanok akik szeretik a régebbi zenéket de olyanok is akik csak párat és olyanok is, aki az összeset gáznak találja. Egyedi megfontolás kérdése.
Szerintem nincs ilyen. Max. az, ami régen is ciki volt, mégis szerettük, de ma letagadjuk 😎
Még nem jött ez a barbie őrület újra addig az Aqua-Barbie girl is rémciki volt,most felkapott újra!
Nem kell hozzá okvetlenül fiatalnak lenni, hogy egy régebbi zene ennyi idő elteltével ciki legyen.
Erre nagyon jó példa pl. a Gangnam style...
Milyen zenék vannak, amik 10 éve menők voltak, de a mai fiatalok szerint már ciki?
További ajánlott fórumok: