1 éves kisfiú játéka, mi a legmegfelelőbb? (beszélgetős fórum)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!
Heni
Szia!
Pontosan! :-))
Szia!
Jó ötlet lenne, csak már van olyan. Még nem vele menni, de állandóan szereli. :-)
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!! Sokat segítettél!! :-) Hasonló jókat kívánok nektek is!!! :-)
Kiváló mozgásfejlesztő "játék" a különböző játszópárnák, de olvastam ajánlották a kis enduro motort. Valóban szeretik a gyerekek, a bölcsődében is kedvenc játék, de kissé balesetveszélyes.
Ha építőjátékban gondolkoztok, javaslom a legó nagyobb változatát a duplót. A kéz finom manipulációját készíti elő. Kemény lapos mesekönyv, olyan ahol egy oldalon egy nagy figura van. Fa építőkocka, olyan nagyobb autó amibe belerakosgathatja a kisebb játékokat. Egy évesen a többtárgyas manipuláció és az építés nagyobb darabokból, valamint maga a mozgás is játék a kicsiknek. Bölcsődei gondozónő is voltam 10 évig és van két saját gyermekem is. Remélem tudtam segíteni! További jó egészséget és sok örömet valamint tartalmas együttlétet kívánok nektek sok szeretettel!
és esetleg rajzolgat már?Mert akkor kaphatna valami klassz ceruzát,kifejezetten kicsiknek,háromszögletűt,puha hegyűt.
Vagy vannak azok a kirakók,amik forma kirakók fából.Nem a puzzle,hanem általában állatos.Bár ha nem szeret egy helyben ülni,akkor ezek kilőve.:-)))
Szia!
Köszönöm szépen! :-) Van neki hasonló tanuló játéka, de nem nagyon érdekli. Nem szeret vele egy helyben ülni. Tartok tőle, hogy azzal is így járnánk.
Annak a kis mókinak nem ez számít,hidd el!
Keresztlányunk tesója pl a mamától,papától mindig nagy ajándékot kap,bicikli,gokart,stb.Az anyukája a szülinapjára hímzett neki egy törülközőt két sünivel és a nevével.Hidd el,nekik ez nem számít,mert ilyen érték rendszerük nincsen.:-)))
Szia!
Köszönöm szépen! :-) Igen az van már neki. Meg még két hasonló. Így az sajnos kilőve.
Én is így csinálom! Az alsó fiókokban vannak a nem veszélyes dolgok. Meg szereltem fel szekrényzárakat is.
Az a baj velem, hogy van egy hülye gondolat, ami nem megy ki a fejemből. Mindig attól tartok, hogy mit fog gondolni később a kisfiam, ha mástól mindig "nagyobb" ajit fog kapni (legyen ez a nagyi vagy bárki), mint az anyukájától. A férjem szerint ez egy nagy baromság, bocsánat a szóhasználatért, de így mondta.
Szia!
Jó lenne, csak már van olyanja. Még igaz nem tudja használni, de örököltük a rokon babáktól. Van még bébitaxija is meg nagy dömperje, aminek a hátuljára tud ülni. Pedig nagyon jó ötlet lenne. :-)
További ajánlott fórumok:
- Mi a legmegfelelõbb ajándék egy 5 hónapos babának? Kersztelõre mit érdemes venni, ha te vagy a keresztanya?
- A lefejt anyatejet a fagyasztóban miben tárolod? Mi a legmegfelelőbb és a leggazdaságosabb?
- Melyik a legmegfelelőbb mozgásforma hízókúra alatt?
- Hogyan tudom megállapítani, az alapozó melyik színe lenne számomra a legmegfelelőbb?
- Honnan tudhatom mi számomra a legmegfelelőbb szakma?
- Avonból szoktatok rendelni alapozót? Melyik a legjobb? Hogyan tudjátok kiválasztani az arcotokhoz legmegfelelőbbet?