1-1-1 hét diéta (beszélgetés)
Tudom ám, hogy igazad van, de én próbáltam már többször is a napi 5-szöri evést és annál éhesebb lettem. nekem az nem vált be.
Viszont a tesóim biztosan nem izomból fogytak, hanem sok-sok hájból! A futás segített nekik ebben!
*agyrémet
Bocsi a hibákért, csak sikerült megint felhúznotok ezzel az idióta diétával :DD
Egyébként csak hülyülök, most találtam ki ezt az egyrémet, nem kell mindent komolyan venni, mint ahogy ezt a napi egy étkezés dolgot sem kéne.
Ebben a "módszerben" semmi trükk nincs. Ha napi egyszer eszel - akkor is keveset - és mozogsz mellett, akkor természetes, hogy fogyni fogsz. Bajod nem lesz tőle, ez is igaz de vannak ennél sokkal jobb, kímélőbb módszerek, amikkel hatékonyabb is a fogyás. Gondolok itt arra, hogy ennél a diétánál a leadott kilók nagy része egészen biztosan izom lesz, míg egy normálisan belőtt diétánál inkább zsírból fogy az ember, az értékes izom pedig többnyire megmarad.
Szia. Az véleményem az, hogy működik. Tapasztalat. A testvéreim a napi 1x evésnek köszönhetően fogytak le fél év alatt legalább 40-45 kg-ot. Hétköznap szendvics, zöldséggel, alma. Hétvégén (vasárnap) rendes főtt ebéd. Minden nap futottak, kezdetben 30 percet (ma már a 6 km futás meg sem kottyan nekik). A súlyukat ma is tartják és tartják azt, hogy amikor esetleg elindulna felfelé a súlyuk újból visszatérnek a napi 1x evésre. A futás a mai napig az életük része. Egészségesek és voltak végig a diéta alatt. Az első két hét a nehéz, ezt ők mondták.
Sokat ittak, sima vizet.
Természetesen kitartás és fegyelem elengedhetetlen, mint minden más diétánál.
Most én is elkezdem holnaptól. Az evést 12 és 17 óra között teszem majd valamikor és minden este 6 km gyaloglást tervezek. A héten már egyszer elkezdtem, de aztán sajnos leültem enni este a férjemmel, ezért írtam, hogy a fegyelem elengedhetetlen. Ja és mind emellett az agykontroll is nagyon jó kiegészítő.
Nekem az egyik barátnőm így fogyott le:
Reggeli: 1 kávé, 1 szelet puffasztott rizs
Ebéd: 2 kávé, 2 szelet puffasztot rizs
Vacsora: Egy kis üveg torma magában!
Állítólag Japán tudósok dolgozták ki, és ez lesz a legújabb sztár diéta, már milliárdok alkalmazzák világszerte természetesen sikerrel!
Ha úgy érzed, hogy megtaláltad az utad, akkor hajrá!
Egy kérdésre visszaugorva, az üvegtészta energiatartalma megközelítőleg annyi, mint a durum tésztának, glutén nincs benne, de hüvelyesből készül.
Le kell forrzáni, és pár perc után készülhet belőle tésztasaláta zöldségekkel (nyersen vagy párolva), tetszőleges hússal. Bármilyen levesbe teheted, és távol-keletieket szoktam főzni. Írhatok receptet, de nem tudom, hogy mennyire vagy felszerelkezve ilyesmikből, egyáltalán ez az ízvilág ismerős-e. Ha sok zöldséget akarsz enni, akkor vegyél valami nagyon finom öntetnek valót friss salátához, meg egy jó csemege üzletben felszerelkezhetsz fűszerkeverékekkel. Én legtöbbször nyersen összeaprítom a zöldségeket, és kis kockákra vágva (mert úgy gyorsan megvan) megpirítom a húst. Ha nagyon sietni kell, akkor meg mirelit zöldségeket párolok, mert amíg felöltözök, meg kifestem magam, az el is készül.
Már sokat olvastam a témában. Nagyjából van a fejemben egy koncepció. Zöldség,gyümölcs,húsok,hal, sovány felvágottak.Kenyeret, tésztát, krumplit, édességeket,cukrot kivonni.Inkább avval van problémám,hogy ezket az élelmiszereket hogy tudnám változatosan felhasználni.Örülnék konkrét bevált recepteknek.
Avval tisztában vagyok,hogy érdemes arra oda figyelni,hogy ne egyen az ember túl kevest...,én amúgy sem tudok koplalni...nem az a típus vagyok és nem is akarok.
Neked mi vált be?
Ez teljesen beteg.
Elég nagy baromság ahhoz, hogy egy-két éven belül megjelenjen egy könyv amit Dr. Hábáláblabla írt és 30 éves tanulmánnyal bizonyítja ennek hatásosságát..:)
Én hétfőn kezdem. Tart velem valaki?7 kilótól mennyi idő alatt lehet megszabadulni? Azért félek az első napoktól,biztos nagyon éhes leszek.A levesekről mit gondoltok.Például csirkemellből húsleves sok zöldséggel...
Üvegtészta? Arról azt hallottam mehet.
Vacsorára mi a legjobb étel?
A túrót hogy szoktátok elkészíteni?Vagy csak ala natur? :)
én befogom most...:D
de az étcsoki egészséges...;)