-20 kg (beszélgetés)
Én egy egész hónapot adtam magamnak, így könnyebb volt.
Nálam a majd jövő hónaptól is működött, 10 kilót adtam le eddig, és még van kicsit kevesebb, mint két hónapom a 90 naposból.
Szóval kinek mi:) Nekem kellett ennyi lelkiekben, hogy felkészüljek és megnyugodjak, és ne rontsam már el az elején, kidolgozzak magmnak étrendet, kicsit átalakítsam a környezetemnek. Mindenkinek elmondtam, hogy fogyózni fogok, így már miatuk sem hagyom abba:))
Sziasztok!
Én nov 17én kezdtem el a diétát, most nemtudom h hol tartok mert nincs fennt az albiban mérlegem d dec 8án tartottam -5-6 kilónál.
Remélem elérem a havi 8 kilot legalább :)
Nagyjából én is azt csinálom g ebédkor norm kaja amugy meg activia v gyümölcs.
sziasztok!!szerintetek 167 cm-hez 57 kg sok??
Sziasztok,1 hónap alatt 6kg!A tea is segit,nincs olyan étvágyam és az édesség is minimális.Csináltam már olyat,hogy teljesen száműztem a csokit,de a vége az lett,hogy rámtört a falási roham.Ezért most olykor-olykor megengedek magamnak egy kis bűnözést.Tudom,hogy igy tovább tart majd a célom elérése.üdv nektek
Én pontosan nov.10-én kezdtem el fogyózni, azóta 3kg ment le...:S Diétázom, felülésezek, aztán majdcsak alakul :) -15 a célom :)
Szia Gabica! Hogy telt a hétvégéd? Valamit írtál, de csak a saját üzimet látom.
SZIASZTOK SIKERÜLT EGY HÉT ALATT 2 KG LEADNI BÁR NEM IGEN TUDOM HOGY MINEK KÖSZÖNHETŐ MERT CSAK ANNYIT TETTEM HOGY KEVEBB ÉDESSÉGET ETTEM
DE SIKERÜLT
Az enyém az szeretné ha fogynék, de erre képtelen. De akkor neki nem lesz időben főtt kaja, mert ha nem tudjuk összehangolni, akkor még világosba elmegyek egyedül.
Az enyémnek sem,de szeretett volna segíteni a fogyásban.
Az én páromnak meg ilyenre nincs szüksége, de nem is lehtne rávenni.
Én sem szeretek egyedül futni,én mindig a párommal mentem.
Mostmár nem járunk,már nem lehet rávenni őt és egyedül én sem megyek.
Úgyhogy marad a kézilabda.
Igen, tényleg nem szabad átesnem a ló túloldalára. Inkább futok, mert még odáig nem jutottam el, csak a tornáig, mondjuk azt minden este. A szomszéd csajjal akarok menni futni, ő már jár 1 hónapja, de vagy nekem nem jó vagy neki, én meg nem tagadom , hogy félek egyedül menni.
Úgy érzed nem elég hatékony amit csinálsz?
Nem érdemesebb megvonni magadtól nagyobb mértékben a kaját,mert akkor ha eléred az álomsúlyod és ismét "normális" adagokat fogsz enni akkor elindul felfelé a súlyod.
Szerintem amit mi csinálunk egy egészséges,biztos fogyás érhető el.És tudod itt vagyok élő példának:DD
Próbálok nem az lenni, de olyan nehéz. Viszont én is befogok iktatni valami gyümölcs napot. Jövő héttől változtatok egy kicsit, igaz nemtudom mit.
Akkor nem vagyok egyedül. :) annyira szeretném már azt ronda 90-et átlépni 8-as kezdetűre.
Szia!
Az is valami...
Én meg híztam a tegnapi szülinapi bulinak köszönhetően,ezért ma alig eszem valamit.
Kész vagyok! direkt nem mértem magam ma reggelig. Bicajoztam 8 km-t. Elég kímélő kaját ettem. Egy kocka csokit ettem csak. ÉS CSAK 10 DEKÁT FOGYTAM! Elegem van, de nem adom fel.
Szia Ilicica!Köszi a válaszodat!Egészen jól haladok,12nap alatt 3kg-ot sikerült leadnom.Nyogodtan kezdj hozzá a 90naposhoz,nem olyan nehéz csak az elsö pár nap,de hozzá lehet szokni.
Szia Gabica! Gratulálok a 2kg mínuszhoz. Valóban sok kitartás kell, de én nem mertem a 90 napos elkezdeni, mert nem érzek elég erőt egy ilyen nagy feladathoz. Ha a 4 hetes sikerül akkor januárban én is kipróbálom. Addig is jelezd, hogy bírod én pedig szorítok.
Én összehasonlítanám valamivel amit sűrűn szoktál enni,ha alacsonyabb,mint amit szoktál enni akkor ibkább a turmix,de ha magasabb én elfelejteném.
igen , én is erre gondoltam:), nem értek hozzá, h mi számit magasnka
Én nem ismerem ezeket a turmixokat,úgyhogy fogalmam sincs.Nem túl magas a kalória tartalmuk és a cukortartalmuk?
Szerintem nem gáz, én is fogyókuráztam már így régen, és fogytam.
vki étrendkigeészítőnek nem iszik turmixot? nekem szimpatikus ez az új Bioteh diétás shake. szerintem ilyet fogok venni, és ha éhes leszek reggel v. este akkro ilye iszok, gusztának tünik h gyümölcsdarabok is vannak benne, vagy szeritetek hosszu távon nem hizlal ez is, ha mondjuk egy nap 2 szer is iszol?
Szia!
Nagyjából mi is így csináljuk,de a sport nélkülözhetetlen a bőröd miatt,mert annak is követnie kell a fogyásod különben csúnya nyúlott lesz.
Eljön annak is az ideje:)