Zsírmirigy a fejtetőn (beszélgetés)
szerencséd van, ha haj alatt van, mert nekem is a homlokomon volt, és bizony nyoma maradt a műtétnek.
amúgy maga a beavatkozás egyáltalán nem fáj, de tényleg. mondom én, aki a világgá szaladok a fehérköpenyes emberektől.
szuri van, de az olyan szuriszerű, ami alatt szépen lassan fújod ki a levegőt, és már kész is. onnantól nem érzel semmit.
Papikámnak is a homloka közepén volt. Fiatal korában kezdődött, 70 éves korára lett pingpong labda nagyságú, arra tette mindig a szemüvegét:)))
Aztán 70 éves volt, mikor a doki rábeszélte, hogy ugyan szedjük már le:))
Szépen behegesedett, csak egy halvány vékony csik látszódik a helyén.
Jobb lábhajlatban volt gyermekkoromban - kétszer műtötték ki... Egy ismerősömnek a homlokán...
A foghúzás sokkal durvább beavatkozás...
Nekem a hátamon volt egy. Kb pingponglabda nagyságúra nőtt egy hét alatt. A végén nem tudtam dolgozni miatta. Doki körbeszurkálta érzéstelenítővel, aztán kivágta. Lett a helyén egy akkora lyuk mint kb egy ötven forintos érme.
Brrrrr, nem volt kellemes.:)
Sziasztok!
Biztos van valaki akinek már volt vagy ilyen problémája! Milyen mikor leszedik??? Nem fáj?
Nekem évek óta van, de nem merek elmenni és elég nagy már. :((((
További ajánlott fórumok:
- Akiknek volt zsírmirigy, vagy zsírdaganat műtét, légyszi, adjatok tanácsot!
- Mitől fáj a fejtetőn a "haj", hajgyökerek, vagy valami...?
- Tud valaki segíteni abban, mikor kell a fejtetőn összeforrni a koponyának? Köszönöm.
- Mitől jönnek elő a fejbőrömön a zsirmirigyek de nem is egy?
- A fejbőrömön több zsírmirigy van, amit ma a fodrász véletlenül kikapart a fésűvel és vérzett. Lehet ebből baj?