Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Zselébe zárt gyümölcsök recept

Zselébe zárt gyümölcsök recept

Elkészítési idő 40 perc

A Zselébe zárt gyümölcsök hozzávalói:
2 csomag átlátszó tortazselé por,40dkg eper,30dkg sárgabarack befőtt,


A Zselébe zárt gyümölcsök elkészítési módja:
A tortazseléport az előírás szerint el készitjük.Az epret meg mossuk ,ki csumázzuk.A szemeket először félbe majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbefőttet le csöpögtetjük,az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk.4 egyszemélyes puding formában el osztjuk a gyümölcsöket,majd zselét rámerjük.A tálkákat többször megrázzuk hogy a zselé minden hová befolyon.Hütőszekrényben kocsonyásodni hagyjuk.Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk,majd a kész kocsonyákat tányérra boritjuk.

díszítéshez. tejszínhabbal díszitjük! finom italhozá félszáraz rosé pezsgő


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zselébe zárt gyümölcsök elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook