Zselébe zárt gyümölcsök recept
40 perc
A Zselébe zárt gyümölcsök hozzávalói:
2 csomag átlátszó tortazselé por,40dkg eper,30dkg sárgabarack befőtt,
A Zselébe zárt gyümölcsök elkészítési módja:
A tortazseléport az előírás szerint el készitjük.Az epret meg mossuk ,ki csumázzuk.A szemeket először félbe majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbefőttet le csöpögtetjük,az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk.4 egyszemélyes puding formában el osztjuk a gyümölcsöket,majd zselét rámerjük.A tálkákat többször megrázzuk hogy a zselé minden hová befolyon.Hütőszekrényben kocsonyásodni hagyjuk.Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk,majd a kész kocsonyákat tányérra boritjuk.
díszítéshez. tejszínhabbal díszitjük! finom italhozá félszáraz rosé pezsgő
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 17b4718bd7, 2007. dec. 15. 23:00
A zselébe zárt gyümölcsök elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.