Zöldséges pulykamell-fincsi recept




Hozzávalók 2 személyre:
50 dkg pulykamell
40 dkg mirelit zöldbab
2 ek. étolaj
10 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
2 dl kefir
só, bors
A Zöldséges pulykamell-fincsi elkészítési módja:
Elkészítés: A pulykamellből négy szeletet vágunk, kiverjük, kicsit bevagdossuk. Megsózzuk, és az olajon mindkét oldalát elősütjük. Cserépedénybe tesszük a felengedett zöldbabot, a szeletekre vágott paprikát, paradicsomot és az elősütött pulykamellet. Meghintjük sóval, borssal és a tetejét kefirrel meglocsoljuk. Sütőben addig pároljuk, amíg puha nem lesz
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. júl. 21. 18:16
A zöldséges pulykamell-fincsi elkészítési módja és hozzávalói.