Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Zöldborsó pörkölt recept

Zöldborsó pörkölt recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zöldborsó pörkölt hozzávalói:
3-4 vöröshagyma
2-3gerezd foghagyma
egy késhegynyi pirospaprika
(esetleg pritaminpaprika szósz)
80dkg zöldborsó


A Zöldborsó pörkölt elkészítési módja:
Hagyományos módon pörkölt-alapot készítünk: Az (oliva)olajban megdinsztelni a hagymát,foghagymát, bele kis pirospaprika. Végül HÚS HELYETT :) kb. zsenge zöldborsót (lehet mirelit is, csak fiatal legyen). Kis vízzel puhára pároljuk.

Nokedlivel és tejföllel, uborkasalátával tálaljuk!
(Így már nem diétás :)

Zöldborsó helyett elkészíthető répából, zöldbabból, cukkiniből, padlizsánból és brokkoliból is!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A zöldborsó pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook