Zavar, hogy a párom minden családtagjának azt mondogatja és írja, hogy szeretlek. (beszélgetés)
Lehet, ágymelegítônek megteszed...
A madár egy életre választ magának "párt"...;
az ember meg össze-vissza kefél...;
ja, azok is párok... :D
Nyilván így szocializálódott. Szokd meg vagy szaladj el.
Vagy szoktatsd le róla, változtatsd meg. Bizonyára örömmel venné a javaslatodat. Nincs férfi, aki nem vágyna arra titokban, hogy egy igazi nő változásokat kívánjon tőle.
"21. Hapcimanci_24 2014-11-09 12:46
Végül az ikreket választottam és úgy érzem nem bántam meg :)))"
Írtam, hogy egyik sem jó :D :D, de majd rájössz ......
Ha zavar, akkor fuss egy kört.
Egyrészt miért olvasgatod, hogy másnak mit ír, másrészt, hogy lehetsz ilyen szánalmasan gyerekesen féltékeny?
Így, engem is zavarna! Sőt, nagyon zavarna!
Ha ezt mondja nekik, az azért van, mert így is érzi/gondolja. De akkor neked miért nem mondja?! El tudnám fogadni, hogy nekem nem mondja, ha közben másnak sem mondja, mert ilyen az alaptermészete. De így?! Az meg nem magyarázat, hogy 'ha nem szeretne, nem lenne veled' vagy 'nyilván azért van veled, mert szeret' Hiszen éppen lehetne mással is, de lehet, hogy neki így nagyon kényelmes, anélkül is. Szóval, ha másnak mondja, hát mondja neked is! feltéve, ha úgy is érzi. Ha nem, akkor azt nagyon meg kell beszélni, hogyan tovább?! Én biztos, hogy úgy terelném a beszélgetést, hogy ez kiderüljön. Ez nagyon frusztráló.
Hát, a szeretet nem fogy el, ne aggódj.
:)
Ó igen! A világbéke! Az nagyon fontos!
:)
:DDD
Egy hónapja még meg akar fogni egy nőcsábászt, most meg happy az exével. :DDD
Pfff!
Sok boldogságot!
Ő csak egy kis kitérő volt az életemben.
A mostani párom az exem. Gimnazistaként jártunk majdnem 1 évig de szétmentünk. Most pedig újra együtt :)))
"1. Hapcimanci_24 2014-10-06 16:55
Kijelentette, hogy imádja a nőket és a szexet. Amikor kapcsolatban volt akkor is megcsalta a párjait. Hogyan lehet őt megváltoztatni? Engem is meg akar fektetni de én többet akarok tőle.
Hogyan érhetem el?"
Ez a párod!?