Zalán születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Zalán születése
Szia!
Tegnap voltam egy másik dokinál és elküldött hasi uh.-ra,mert megszokták nézni,hogy a máján nincs-e.
Magánrendelésen mára kaptam időpontot,hála istennek minden ok.Sok folyadékot kell neki adnom.
Egy nagyon picit érezni,hogy kidudorodik. Nekünk kb olyan 1 ft-os nagyságú. Én kérdeztem a doktornőt és a védőnőt is,de azt mondta nekünk is,hogy majd elmúlik. Ha nem nő,akkor nincs vele teendő. Szerencsére nem nő,kb 3 hónapos koráig nőtt. Viszont amikor a Picim egy hónapos volt,bejelentkeztem Dr. Tasnádihoz és most szeptemberre kaptunk időpontot.(6 hónapos lesz mire eljutunk hozzá) Azzal nem ártok,ha megnézetem. Már csak beutalót kell kérnem,de már látom előre,hogy húzni fogja a száját a dokinéni,hogy minek viszem el. Nektek miért kellene UH? Nem is hallottam,hogy haeamangiománál UH kellene??
Szia,Szép napot!
Szia!
Köszönöm szépen.
Igen egy haemangióma. A doki azt mondta,nincs vele teendő majd elmúlik,a védőnő meg,hogy el kéne mennünk egy uh-ra. Megkérdeztem egy másik orvost is,hogy mit csináljak és ő is azt mondta,hogy majd idővel elmúlik,de uh-ra tényleg el kéne mennünk.
Titeket nem küldtek vele sehova?
Nektek is kidudorodik?
Gratulálok a Babucihoz! Hát nem volt egyszerű terhesség,de szerencsére minden rendben és csak ez a fontos!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek és sok-sok örömöt!
Ugrás a teljes írásra: Zalán születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Egy kisangyal elvesztése, majd egy újabb születése, akit Zalánnak neveztünk el