ZALAI kismamákat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok!
NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!!!!!!
20-25 ezret??? Te jó ég! Az én dokimnak 40 körül volt a szülés utáni tarifája. Amikor mondtam a csajoknak, mennyit fogok adni neki, elképedtek. Na szóval, szeretnék egy olcsóbb dokit keresni, mert már rendesen meg kell néznem, mire költök.
Még a Németh Gáborról hallottam jókat, meg ő is császározott engem. Te róla hallottál esetleg?
Én is szakrendelésre járok... a saját dokimhoz. Ugyanis neki nincs is rendelője, ezért az Sztk-ba szoktam menni hozzá, amikor épp dolgozik. Vagy ha nem a rendelőbe van beosztva, akkor telefonálok neki, és lejön az osztályról.
A tarifa? Így ő nem kér semmit, de persze mindig odacsúsztatok egy borítékot 2-3000Ft-tal.
Egy ismerősöm hozzá járt terhesgondozásra, és nem fizetett neki közben semmit, hanem utolólag a szülés után. De hogy akkor mennyit, azt nem tudom, mert nem találkoztam vele. Szerintem max. 30-at.
Van egy másik nagyon szimpi doki, ő is így csinálta egyik kollégámnak, terhesgondozás közben nem fogadott el egy fillért sem, hanem szülés után, de akkor sem mondott összeget, így adtak neki 20 v. 25-t.
Szerintem itt azért nincsenek annyira elszállva a dokik.
Legalábbis akikről bővebbet hallottam.
Aranyos vagy, hogy megnézted a naplómat.
Ezen a kérdésen már szerencsére túl vagyok, mostanában sokkal jobban foglalkoztat az a kérdés, hogy mi a megoldás?
Remélem, hamarosan megkapom rá a választ.
Igen, még mindig ugyanaz az orvosom, mint tavaly. (V.Z.) Nem cseréltem le, mert nem ő tehet az egészről. Amit tudott megtett, a többi a természeten múlott.
De úgy emlékszem, hogy neked volt Egerszegen orvosod, nem? (H.T.)?
Szia Vica!
De sajnálom!!! Borzasztó érzés lehetett. Akkor most nagy tortúra vár rátok? Ugyanannál a dokinál vagy, mint akiről eddig beszéltünk, vagy mást választottál? Kiről hallottál még jókat?
Szia Gyöngy!
Én július 20-án szültem a kislányom, Nagykanizsára jártam terhesgondozásra, viszont végül Budapesten szültem. Én nagyon meg voltam elégedve a doktornőmmel Kanizsán. Terhesgondozásnál választható orvos, szülésnél csak akkor ha épp dolgozik, egyébként nem jöhet be. :(
Na, azt még hozzáteszem, hogy nekem van saját orvosom, és a nyári méhkaparásomat is ő csinálta, ez teljesen egyértelmű volt, fel sem merült, hogy más csinálná.
Gondolom a szülésnél is így mehet.
Orvosválasztásról annyit, hogy szerintem van, de biztos nem hivatalosan.
A látogatási rend nem tudom milyen a szülészeten, mert ott még nem feküdtem sajnos. A nőgyógyászati osztályon viszont nem veszik szigorúan tapasztalatom szerint.
Egyébként milyen szigorra gondolsz?
Mi jelenleg stagnáló állapotban vagyunk. Ugyanis a nyáron átéltem életem második missed ab-ját, és most kivizsgálnak bennünket. Fél évig nincs éles próbálkozás, azaz március elején vághatunk bele a dologba, ha minden jól megy.
Szia Vanet!
Képzled, én is Bp-ről "menekültem" Zalába. Zalaegeszegen kezdtem, most Nagykanizsán lakom. Te hogyhogy lejönnél Zalába?
Szia Vica!
De jó, hogy felbukkantál! Még nincs kistesó, de én már lélekben készülök:))
Ami érdekel:
- van-e orvosválasztás?
- látogatási rend: tényleg a szülészeten is ennyire szigorú?
Nálatok mi újság? Próbálkoztok?
Szia Gyöngy!
Emlékszel rám?
Sziasztok!
Nagyon érdekelne a mostani kórházi ellátási helyzet a megyénkben.
Köszi!