Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept
75 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept hozzávalói:
35 dkg paradicsom
1 fej hagyma
25 dkg paprika
30 dkg csirke vagy pulyka hús
5-10 dkg zabpehely (igény szerint)
2 dl tejföl (12%)
só
örőlt bors
A Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept elkészítési módja:
A paradicsomot, paprikát, hagymát karikákra vágjuk. ki olajozunk egy tűzálló tálat, és a következő sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat: hagyma,paradicsom,zabpehely,paprika,hús,paprika,zabpehely,paradicsom. A sorrendet ne tévesszük el, mert csak így puhulnak meg az alapanyagok és így nyeri el a dzsuvecs különleges jó ízét. A rétegek között sózni és borsozni, és végül leöntjük a tejföllel, alufóliával levedve sütjük sütés kb:1 óra a végén a tetejét megpiritjuk.
- a kész étel 2 adag
- zabpehely helyet használhatunk rizst
- hús helyettesithető bármilyen disznó hússal
- saját recept
- Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: 6b94deaef4, 2007. aug. 6. 16:53
A zabpelyhes dzsuvecs "szerb étel" (update1)saját recept elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.