Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zabpehelylisztet valaki szokta panírozásra használni? fórum

Zabpehelylisztet valaki szokta panírozásra használni? (tudásbázis)


2012. okt. 5. 19:46

kicsit más persze,mert nem zsemlemorzsa azért mégsem :-)

Én zabkorpába szoktam forgatni és nagyon szeretem.

Biztos,hogy zabpehelyliszttel is ugyanolyan finom lesz.

Én úgy szoktam,hogy a családnak hagyományosan panírozom,magamnak pedig egy-két szeletet zabkorpába. Próbáld ki Te is először kevesebb mennyiséggel és kóstold meg.

Szerintem ízleni fog :-)

2012. okt. 5. 19:40
Rántott húsnak más lesz az íze??
6. globus (válaszként erre: 5. - Era06)
2012. okt. 5. 19:01

Ez igaz.

Én a lisztre gondoltam most, mindkét vonatkozásban.

5. era06 (válaszként erre: 4. - Globus)
2012. okt. 5. 18:51

Nekem nem , vagy megszoktam.

A zabpelyhet szoktam ledarálni, nem kifejezetten lisztet használok.

Palacsintának is jó, csak a fülin nem lehet átlátni. :-) vékony nem lesz.

4. globus (válaszként erre: 2. - Era06)
2012. okt. 5. 18:45

Habarásban inkább az állaga furcsa, nem?

Palacsintát sütni jó, csak kicsit "törik", óvatosan kell megfordítani.

3. bb58dad0a4 (válaszként erre: 1. - 6795561eb7)
2012. okt. 5. 18:29
Én szoktam. Nekem bejön. Sőt, a prézlit zabkorpával helyettesítem. Kicsit ropogósabb, mint a hagyományos, de én igy szeretem.
2012. okt. 5. 18:23

néha, ritkán rántok húst, valahogy az olajszag nem a kedvencem.

Liszt, liszt. :-) Kipróbálod. Mindenkinek más az ízlése.

Habarásnak használom inkább. Más íze van, de nem tudom megmondani milyen, olyan más:-) ehető.

2012. okt. 5. 17:29

Milyen az íze?

Nincs rá írva a papírjára hogy panírozásra is lehet használni én meg pont azért vettem. Valaki szokta használni arra is.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook