Zabpehelylisztet valaki szokta panírozásra használni? (tudásbázis)
kicsit más persze,mert nem zsemlemorzsa azért mégsem :-)
Én zabkorpába szoktam forgatni és nagyon szeretem.
Biztos,hogy zabpehelyliszttel is ugyanolyan finom lesz.
Én úgy szoktam,hogy a családnak hagyományosan panírozom,magamnak pedig egy-két szeletet zabkorpába. Próbáld ki Te is először kevesebb mennyiséggel és kóstold meg.
Szerintem ízleni fog :-)
Ez igaz.
Én a lisztre gondoltam most, mindkét vonatkozásban.
Nekem nem , vagy megszoktam.
A zabpelyhet szoktam ledarálni, nem kifejezetten lisztet használok.
Palacsintának is jó, csak a fülin nem lehet átlátni. :-) vékony nem lesz.
Habarásban inkább az állaga furcsa, nem?
Palacsintát sütni jó, csak kicsit "törik", óvatosan kell megfordítani.
néha, ritkán rántok húst, valahogy az olajszag nem a kedvencem.
Liszt, liszt. :-) Kipróbálod. Mindenkinek más az ízlése.
Habarásnak használom inkább. Más íze van, de nem tudom megmondani milyen, olyan más:-) ehető.
Milyen az íze?
Nincs rá írva a papírjára hogy panírozásra is lehet használni én meg pont azért vettem. Valaki szokta használni arra is.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Mit szoktatok használni, ha görcsöl a hasatok? Mensi előtt vagyok.
- Ti szoktatok gyógyszertári kencéket használni? Hogy vált be?
- Ti szoktatok rizsszem alakú tésztát használni? És mire?
- Mit tegyek, hogy az ősz hajszálaimat tökéletesen befogja a festék? Szőkésbarnát szoktam használni