Youtube filmek (beszélgetős fórum)
senki nem találkozott ezek szerint hasonló gonddal,mint én. a feltöltés sikeres,de az időtartam megduplázza magát,2 órás helyett 4 órás film.
Vannak egyébként azért nézhető filmeket tartalmazó online oldalak is, talán érdemesebb azokkal próbálkozni.
Annyi sz@ar filmet mint ami a youtubpon van, azért rtikán látni egy rakáson. De akad néhány nézhető darab. Ajánlani nem nagyon érdemes, mert kinek mi tetszik.
Van akinek a Náci zombik tetszenek, van akinek meg a gagyi másik oldala: a Nyálcsorgatók című sorozat, 1-től az 503-ig tartó részei.
sziasztok! olyan gondom van,hogy feltöltöttem egy mp4 fájlt,ami 2 órás,de a video a feltöltés után 4 óra hosszúságú lett,még egyszer hozzátette azt a 2 órát,ezt nem is értem,hogyan tudom ezt kijavítani utólag,van olyan lehetőség,hogy szerkesztem,és mondjuk utólag vágok le belőle?
Alex és Emma - Regény az életünk
:o)
Igen szerintem is sok nő jut hasonló sorsra. És azt is bemutatta a film,hogy az anyai ösztön mennyi mindenre képes.
Amúgy leginkább az a megrendítő, hogy ez nagyon is valóságos lehet. Ilyenkor elgondolom, hogy nem is olyan rossz az életem. Iszonyatosan sajnáltam Irinát. De még így is, milyen büszke tudott lenni. Volt tartása.
Igen a vége életszerű.A nő legalább 10 évet kapott.
Végülis volt benne emberölés, prostitúció...csak ezeket enyhítve kapta.
De én a végét furcsállottam. Annyi év telt volna el? Nem akarok itt spoilerezni :) Hátha valaki még meg akarja nézni.
Van a filmnek egy nagyon sajátos hangulata.Én is a hatása alatt voltam utána.
És most megnéztem Az ismeretlent. Még szerintem jó ideig a hatása alatt leszek. Gyönyörű és nagyon szomorú film. Ksenia Rappaport nagyon jó színésznő.
Egy kislányról, akit szexuálisan zaklatnak.
Én a szégyentelent láttam,az se vidám film.Egy szexfüggő férfiről szól.
Álmomban már láttalak...ez is jó!:o)
Egyik nap megnéztem a Szégyen című német feliratos filmet. Hát sokkoló volt. Nem lett tőle jó kedvem...
Férjet keresek (1940) - Turay Ida
[link]
:o)
Ahogy keresgéltem rátaláltam erre a filmre "Az ismeretlen" Nagyon jó volt!
Van. A führer elitcsapata, a Tök alsó első része:)
és az ISMERETLEN FÉRFI de lehet, hogy UNKNOWN néven fut...
Játszik benne a ZSENIÁLIS Bruno Ganz, a Rex felügyelős Karl Markovics és Frank Langella - vele együtt boroztam két éve Brightonban:)
Sose bízz a szomszédodban.
Amerikai szépség. Ha egy férfi igazán szeret. Megcsalatva.
Van még valami hasonlóan jó javaslatod?
Köszi, nagyon tetszett!
én is. nagyon jó volt, és még soha nem láttam eddig. Köszönet érte!!! :)
Én a Tüskevárat nézem most.
További ajánlott fórumok: