Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Yorki kutyust szeretnék, de még nem találtam meg a megfelelő kennelt. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Ki hol talált rá a kis társára?
Ismerősöknek a Tekla-Gyöngy kennelből van gyönyörű kutyusuk, de nem találták a telefonszámot. Sajons erről a kennelről sehol semmit nem találok. Ha esetleg valakinek van elérhetősége hozzájuk azt megköszönném továbbá a kennel ajánlásokat is!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy hete vettem a kislányomnak egy Yorki fiúcskát 9 hetes és már úgy került hozzánk hogy korpás volt de most egy hét elteltével még jobban. Royal canin starter és proplán halas tápot eszik összekeverve.
az előző gazdi azt mondta valószínűleg attól :( mit tehetek a korpa ellen?? segítsetek!
Nagyon elkoptak a hozzászolások. :(
Senki nem kutyizik?
Lehet:)
Mi a thorbol szedtük, Oin viking király
:)
Az jó, hisz az ilyen kiskutyák sok törődést igényelnek. Nálunk én többnyire itthon vagyok, így ezzel nem lesz gond. :)
Odi a maszk cimű filmben is a kutya, nem?
Percek óta ez jár a fejemben. :D
oké, írok majd amint kaptam választ. :)
Kisfiút szeretnénk, vagyis a fiam azt szeretne, de ha csak kislányt kapunk, akkor is iszonyat nagy lesz a boldogság. :)
majd írd meg az eredményt:)
kisfiút vagy kislányt? vagy mindegy?
Nekik pont most írtam. :)
Árakat még nem igazán tudok, egyelőre kifelé mentek az e-mailek, sok-sok kérdéssel. :)
Akkor szerencséd volt! Gratulálok! :)
Én is szivessen vennék akár háztól is, ha találnék olyan szívvel-lélekkel embereket. De azt tényleg nehéz kifogni, így marad a tenyésztő. :)Bombázom őket e-mailekkel. :)
nem
de a szülők azok
írtam privit
Olyan édes! *.*
Az ilyen képek láttán újra fellelkesülök... :)
60000.- fiú. a lányt 70, ért adták, de le volt foglalva
szép ,cuki 2,4 kg, most lesz 1 éves. annyi probláéma volt vele, hogy az egyi heréje nem jött le,így azt ki kellett venni , fél órás mütét, úgyhogy 1 heréje van, egyenlőre nem akartuk ívartalanítani hátha lehet kiskutyája, de így sajna nem ajánlott, mert örökölhető, mindegy így is imádjuk
Egészséges a pici?
Egyébként körülbelüli árakat tudnátok mondani?
Én úgy száz környékére saccolom, de tenyésztőknél semmi sincs kiírva, az egyéb hirdető oldalakon meg hihetetlen nagy a szórás ez ügyben.
Az olx-en én is néztem a hirdetéseket, csak kissé tartok tőlük. :( Annyi rémhírt hallani, hogy csak na... Nem csoda, hogy teljessen összezavadodik az ember. :/
Köszi a gyors választ. Ezek szerint a táska maximum dísznek jó többnyire. :)