XV. kerületi Arany János utcai bölcsőde (tudásbázis)
Sziasztok!
Sajnos így eléggé összezavarodtam, most akkor jó a bölcsi vagy nem? Oda gondoltam beíratni a kisfiam, aki érdemleges információt tud írna nekem?
Köszi előre is.
Oh nekem Hál Istennek nincsenek ilyen tapasztalataim.
Őszintén szólva kissé túlzásnak érzem,hogy kikapnanak a gyerekek.Az azért nagyon durva lenne. ...
Mit tettél mikor ezt tapasztaltad?
A beteg gyerekek beadása valóban gond és ezellen volt már több próbálkozás a gondozónők részéről, de nehéz a dolguk.
Én osszesegeben nem érzem, hogy rossz bölcsi lenne, a gyerkőc is szeret oda járni!
Nem tudom, hogy oda jár-e már a gyerkőcöd vagy esetleg elvitted máshová, de aki olvassa a közeljövőben ezt a topicot, annak üzenem, hogy FELEJTSE EL A BÖLCSŐDÉT !!!
Borzasztó a gondozók hozzáállása, minap fül tanúja voltam annak, hogy üvöltenek a gyerekekkel étkezés közben. A gyermekem nem egyszer mondta, hogy kiszokott kapni (rámutat eközben a popsijára!). Ráadásul olyanokat mond itthon, ami nálunk nem szokás: "Üljél le a seggedre azonnal!"
Folyamatos problémák vannak a bölcsődében. Nem tudnak némelyik szülőre hatni, hogy totál betegen ne hozzák be a gyereküket a bölcsődébe.
A vezetőnő állandóan mentegetőzik, hül.ének nézik a szülőket. Úgy beszélnek velük, mintha dedósok lennének.
Persze, ha pénzről van szó, akkor nyájas - bájasak. A gyereknapon is simán pénzért árulták annak a gyerkőcnek az üdítőjét, akit előtte lévő nap köszöntöttek fel a társai, és az anyukája vitte be erre az alkalomra.
Tömik a gyerekbe az ételt, aki nem szereti az adott főzeléket. Ezzel megutáltatva vele az egész evést.
Én mindenkinek azt ajánlom, hogy messziről kerülje el a bölcsődét !!!
Érdeklődnék,hogy ki milyennek látja,mert hallottam,hogy nem ajánlják,de azt nem mondták,hogy miért nem....
Nekünk ez lenne a legközelebb(a nagyobb tesó ovis lesz szeptembertől,Ő nem járt bölcsibe).
Nem vagyok járatos a bölcsis dolgokkal kapcsolatban egyenlőre :)
Ha esetleg nem veszik fel,akkor ilyenkor lehet még több bölcsibe érdeklődni,így hogy már nincs beiratkozás?
Köszönöm